15 / 05 / 2024

AYG Gayrimenkul adres

AYG Gayrimenkul adres

AYG Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Harfiyat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Durbaba Aygün ve Kadir Kılınç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Kavak, Hamdi Öztürk ve Metin Aygül ortaklığında kuruldu.

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halil Dertop ve Namık Aygün ortaklığında kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Moon Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Moon Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu.

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Arday Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arday Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülin Türkmen Aygörmez tarafından kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

AYG Gayrimenkul adres Haberi

AYG Gayrimenkul adres

AYG Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Harfiyat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Durbaba Aygün ve Kadir Kılınç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde kuruldu. 


AYG Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Harfiyat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü...