11 / 05 / 2024

aygır gölü agok şenliği

aygır gölü agok şenliği

Deniz seviyesinden 2 bin 300 metre yükseklikteki Aygır Gölü'nün turizme kazandırılması için Aygır Gölü Kıyısı ve Çevre Köyleri Dayanışma Platformu tarafından bu yıl 5'inci Agok Şenliği düzenlendi.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi: Daha güçlüleri geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür, daha güçlü afetlerin kapıda olduğunu aktararak, deprem dirençli kentlerin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar'' uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar''yorumu geldi. ''Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı fiyatlandı'' diyen Memiş dolarda ciddi artışların olacağını söyledi.

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

aygır gölü agok şenliği Haberi

aygır gölü agok şenliği

Kadife ördeklerin üreme alanı olan ve çok sayıda balığın yaşadığı gölde, kayık turları yapılıyor. Kış aylarında gölde oluşan kalın buz tabakaları ilkbaharda çözülmeye başlıyor. Çözülen buz tabakalarının birbirine çarpmasıyla ortaya çıkan seslerin at kişnemesine benzemesi nedeniyle adına Aygır Gölü deniliyor. Bir rivayete göre de bölgede uzun süre kalan Rusların tarımda sıkça kullandıkları atların bu gölde su ihtiyaçlarını karşılamaları nedeniyle Aygır Gölü adını aldı.


Volkanik set gölü olan ve kar sularından, göl çanağındaki kaynaklardan beslenen Aygır Gölü'nde buluşan vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldur. Gölde kayık turu yapıp, atlarıyla göle girdiler. Halaylar çekip, türküler söyleyip, piknik yapan vatandaşlar bol bol fotoğraf...