16 / 05 / 2024

aygörenler cami yenilendi mi

aygörenler cami yenilendi mi

Manevi değerlerinin yanı sıra mahalle halkı için buluşma noktası da olan camilere yönelik hizmetlerine devam eden Osmangazi Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Aygörenler Cami’yi yeni yüzüyle hizmete açtı.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Kayseri Melikgazi'deki 4 cami yenilendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, Melikgazi'deki 4 caminin yenilendiğini söyledi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Bursa Aygörenler Cami yeni yüzüyle açıldı!

Manevi değerlerinin yanı sıra mahalle halkı için buluşma noktası da olan camilere yönelik hizmetlerine devam eden Osmangazi Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Aygörenler Cami’yi yeni yüzüyle hizmete açtı.

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arkasında yer alan Davutpaşa Parkı Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarla, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek üzere yenilendi.

Cerrahpaşa'daki Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arka kısmında yer alan çalışma alanı uygulama öncesi Davutpaşa Spor Kulübü tarafından içerisinde spor sahası antreman alanı olarak kullanılan park yenilendi

Çorum'daki Tarihi Velipaşa Cami açıldı!

Çorum’daki tarihi Velipaşa Cami restorasyon çalışmalarının ardından bugün tekrar ibadete açıldı. 17. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tarihi caminin iç, dış, çatı ve minaresi, aslına uygun bir şekilde yenilendi.

Bursa Armutlu Cami yenilendi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki Armutlu Cami, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

120 yıllık Selimiye Cami yenilendi!

Bursa Büyükşelıir Belediyesi, yoğun yapılaşma nedeniyle park ve sosyal donatı alanlarından yoksun olan Selimiye Mahallesi ne cami düzenlemesiyle birlikte güzel bir meydan da kazandırdı.

Tanzaya Nsikiti Ngaziya Cami TİKA desteğiyle yenilendi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tanzanya’da Nsikiti Ngaziya Cami’ne tadilat ve donanım desteğinde bulunuldu. Işıklandırma sistemi iyileştirilerek, idari birimi, abdesthanesi yenilendi.

Haymana'da 182 yıllık tarihi cami restore edildi!

Ankara’ nın Haymana ilçesine bağlı Soğulcalı köyünde bulunan 182 yıllık cami restore edildi. 1832 yılında yapılan tarihi Soğulca Köyü Camii' nin çatısı ve kubbesi yenilendi...

aygörenler cami yenilendi mi Haberi

aygörenler cami yenilendi mi

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilerin dış cephe ve çevre düzenlemelerini yaparak yenilemeyi sürdürüyor.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların talebi doğrultusunda Osmangazi Belediyesi, Selamet Mahallesi’nde yer alan ygörenler Cami’nin eksikliklerini gidererek camiyi de yeni bir çehreye kavuşturdu. Geçtiğimiz senelerde vatandaşların talepleri doğrultusunda caminin mekanik tesisat imalatlarını yaptıran, kubbenin boya, tamir ve hat yazım işlerini yapan Osmangazi Belediyesi, camiyi yeniledi. Yapılan çalışmalarla caminin etrafı açılırken, aynı zamanda mahalleye bir meydan da kazandırılmış oldu.

Çalışmalar hakkında bazı bilgiler veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize büyük küçük demeden hizmetlerde bulunuyoruz. Selamet Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız birlik olarak eski durumdaki camiyi yıktı ve yerine güzel bir cami inşa etti. Bizler de cemaatin talepleri doğrultusunda birtakım çalışmalar gerçekleştirdik. Caminin çevre düzenlemesini yaptık. Eksikliklerini...