01 / 05 / 2024

Ayhan Çelebi

Ayhan Çelebi

Narkonut İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şengül Tolga, Osman Numan Çavuşoğlu, Ayhan Çelebi, Mesut Yalçınkayalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi merkez binası yenilenecek!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi merkez binası tadilatı 23 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak.

Salih Ayhan, tarihi konakları inceledi!

Sivas İl Özel idaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, tarihi konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez Bahtiyarbostan Mahallesi ile Yiğitler Mahallesi'ndeki bazı konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu.

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Bursa'da Çelebi Mehmet Bulvarı’nın inşaatı devam ediyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara-İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor..

Erenler Çelebi Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Erenler Çelebi Caddesi'nde devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'de yapımı süren Evliya Çelebi Caddesi'nin bölge ulaşımında önemli rol üstleneceğini söyledi.

Çelebi Mehmet Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yolu’na alternatif güzergah olan 30 metrelik Çelebi Mehmet Bulvarı’nda çalışmalar hızla sürüyor.

Çelebi yeni istasyonunu Hindistan'da açtı!

Çelebi, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Çelebi Ahmedabad’daki faaliyetlerine, Hindistan’ın en genç havayolu şirketlerinden Vistara’ya 10 Ocak’ta verdiği ilk hizmet ile başladı.

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Yatçılık Mimarlık Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Tunçer Çelebi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Helenium Twins Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

Ayhan Zeytinoğlu: Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerek!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “ Baz etkisi ile enflasyonun 1 puanın üzerinde düşeceği gözükmektedir. Merkez Bankası’nın artık faiz indirimine gitmesi gerekmektedir. ” dedi.

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Ordu Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor!

Çelebi İnşaat tarafından hayata geçirilen Çelebi İstanbul Evleri 6 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ordu İli Merkez' deki Karşıyaka Mahallesi' nde yer alıyor. Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor.

Ayhan Çelebi Haberi

Ayhan Çelebi

Narkonut İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şengül Tolga, Osman Numan Çavuşoğlu, Ayhan Çelebi, Mesut Yalçınkayalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Narkonut İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Narkonut İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Ali Bey Mahallesi, Akgün Silivrili Caddesi, Delta Apartmanı,...