07 / 05 / 2024

ayhan coşkunoğlu

ayhan coşkunoğlu

Eski Karayolları Genel Müdürleri'nden Atalay Çoşkunoğlu'nun eşi Ayhan Coşkunoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Alsancak Hocazade Cami'nden kalkacak...

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maccreative Proje Tasarım Eğitim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan Coşkun tarafından kuruldu. 

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

ayhan coşkunoğlu Haberi

ayhan coşkunoğlu
Eski Karayolları Genel Müdürleri'nden Atalay Çoşkunoğlu'nun eşi Ayhan Coşkunoğlu vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Alsancak Hocazade Cami'nden kaldırıp, Kokluca Aile Kabristan'ına defnedilecek. Doğuş İnşaat ve Ticaret AŞ., başsağlığı için ilan...