03 / 05 / 2024

Ayhan Gider özgeçmiş

Ayhan Gider özgeçmiş

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyanı ile ilgili detayları merakla araştırıyor. Peki kira geliri beyanında gerçek gider mi götürü gider mi seçilmeli? İşte örnekli açıklama...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Binalardaki aidat ve ortak gider borcu takiplerinde faiz işler mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda aidat ve ortak gider borcu takiplerini kaleme aldı.

Kaçak katta oturanlar gider masrafı öder mi? 

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında, apartmanlarda kaçak katta oturanların gider ödemelerini kaleme aldı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Gayrimenkul alımında gider pusulası düzenlenmeli mi?

Gelir İdaresi hangi işlemler için gider pusulası düzenlenmesini istiyor? Gayrimenkul alımında gider pusulası düzenlenmeli mi? İşte detaylar...

AVM'ler korona sürecinde ortak gider masrafı isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'AVM’de buz pisti çalıştırıyorduk. Virüs genelgesi ile 17 Mart’ta faaliyetimize ara verdik. AVM kira istemedi ama 7.200 TL ortak gider masrafı istiyor. Bunu isteyebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Kira geliri vergisinde gerçek gider yöntemi tercih edilebilir mi?

Kira gelirinin vergilendirilmesi iki farklı yöntemle yapılabilmektedir. Bunlar, götürü gider yöntemi ve gerçek gider yöntemidir. Peki gerçek gider yönteminde ve götürü gider yönteminde hangi giderler hasılattan düşülür?

Kira geliri vergisinde götürü gider yöntemi tercih edilebilir mi?

Kira geliri olan 1 milyon 982 bin 524 vatandaş 25 Mart’a kadar beyanname verecek. Kira gelirlerinin saptanmasında kanun mükelleflere, “götürü gider yöntemi” ve “gerçek gider yöntemi” sundu. Peki bu yöntemler neleri kapsar? İşte bu yöntemlerin içeriği...

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Ayhan Gider özgeçmiş Haberi

Ayhan Gider özgeçmiş

Ayhan Gider, 1969 yılı Biga Sinekçi köyü doğumlu. 1987'de Bursa Zirai Üretim İşletmesi ve Ziraat Meslek Lisesi'nden Ziraat Teknisyeni olarak mezun oldu. 1987 yılında Adana Tarım İl Müdürlüğünde göreve başladı. 

1992'de ise Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

1992 yılında Mühendis olarak Çanakkale Valiliği emrine atandı. Aynı sene Eceabat İlçe Tarım Müdürlüğü görevine getirildi. 1995 yılında Çan İlçe Tarım Müdürlüğü'ne İlçe Müdürü olarak atandı.
 
2003 yılı temmuz ayında Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü görevine atandı. 

2005 yılı haziran ayında Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri oldu.

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti'den Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak...