27 / 04 / 2024

Ayhan Şahenk kimdir

Ayhan Şahenk kimdir

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Ayhan Şahenk kimdir?

Doğuş Holding eski Başkanı Ayhan Şahenk kimdir? İşte bünyesinde inşaat, bankacılık, iletişim, turizm, gıda, otomotiv alanlarında önemli yatırımlar yapan Doğuş Holding ve Ayhan Şahenk'in biyografisi...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Ayhan Şahenk 66 inşaat projesinin gerçekleşmesinde rol aldı!

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Doğuş Grubu'nun Şanlıurfa'da inşa ettiği lise açıldı!

Doğuş Grubu’nun yapımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliğinde dün gerçekleşen okulun resmi açılış töreni gerçekleşti.

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Şahenk kimdir Haberi

Ayhan Şahenk kimdir

Türkiye'nin baraj yapan ilk inşaat şirketi olan Doğuş İnşaat, grubun büyümesinin motoru oldu. Finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere 8 sektörde faaliyet göstermekte olan Doğuş Holding Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer aldı.


Niğde Hamle...