30 / 04 / 2024

Ayhan Ünal

Ayhan Ünal

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Plan, iptal edildi...

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Gürsu Yenidoğan mahallesi kentsel dönüşümü ortak proje mi olacak?

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Gürsu'nun Yenidoğan Mahallesi için ortak proje önerdi.

Ayhan Önal'dan kentsel dönüşüme ortak proje önerisi!

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine ortak proje önerisinde bulundu.

Ayhan Önal: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Ayhan Önal, Yenidoğan mahallesinde yapılması istenilen 'kentsel dönüşüm' projesine karşı olmadıklarını, ancak göreve geldikleri 11 ay 15 günlük bir zamana karşı, bir arpa boyu yol gidilemediğini açıklayan Önal ortak proje önerdi.

Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor!

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Ayhan Abanozcu kimdir?

Mimar Ayhan Abanozcu kimdir? Mimar Ayhan Abanozcu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ayhan Abanozcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayhan Abanozcu...

Ünal Çetin: Gökçeada afete maruz kalmış bölge ilan edilsin!

Belediye Başkanı Ünal Çetin: Adadaki kuvvetli yağışla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yaraların kapanması adına acilen adanın afete maruz kalmış bölge ilan edilmesi noktasında yetkililerden destek bekliyoruz" dedi

Ünal Pala: Bankalar konut kredisi faizlerinde indirim yapmalı!

Ekonomideki hareketliliğin inşaat sektörüne de yansımasına karşın, bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirime gitmemesi sektörde motivasyon kaybına yol açıyor. Ünal Pala ' Bankalar konut kredisi faizlerinde indirim yapmalı' dedi.

Ünal İnşaat yurtiçi ve yurtdışında toplam 600 bin metrekarenin üzerinde inşaat yaptı!

İnşaat sektöründe 18 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 600 bin m2'nin üzerinde inşaat yaptı. Taahhüt eşlerini bırakıp İstanbul İNN markasını üreten şirket, İstanbul İNN Levent projesini geliştirdi

Önalım hakkı medeni kanun!

Bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı olan önalım hakkı hangi kanun kapsamında açıklanıyor? İşte Önalım hakkı medeni kanun esasları...

Önalım hakkı nasıl kullanılır?

Önalım hakkı (şufa hakkı), bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. Peki, önalım hakkı nasıl bir haktır? Önalım hakkı nasıl kullanılır?

Ayhan Ünal Haberi

Ayhan Ünal

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri, “Yeşil alanıma dokunma”, “Bakanlık imar planını geri çek”, “Sahilime AVM yapma” yazılı pankartlarlla eylem yaparak plana karşı çıktı. Sakinler, TOKİ’nin rekreasyon alanını 4.5 milyon liraya sattığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın altı ay sonra bölgeyi ticaret alanına dönüştürdüğünü, arsanın değerinin, imar planı değişikliğiyle 100 milyon liraya yükseldiğini iddia etti. Mavişehir sakinlerinden Kahraman Turumtay, Birol Meraklı, Ayhan Ünal, Ahmet Rıdvan Tulunay, Ahmet Yalçın Öznamlılar, 25 Kasım 2011’de 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Mahkeme, çevre ve imar bütünlüğünün bozulacağı, kamu yararı ölçütlerine ters düşeceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurdu.


Karar sevinç yarattı

Mavişehir Siteler Birliği Sözcüsü Kahraman Turumtay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın planının...