28 / 04 / 2024

Ayhan Yavuz kimdir

Ayhan Yavuz kimdir

Ayhan Yavuz," Alaybeyli mevkiinde 380 dönümlükyerin Rezerv alanı olarak ilan edilmesiyle ilgili T.C.Çevre ve Şehircilik bakanlığına dosyayı sunarak Kırıkhan'ın daha yaşanılabilir bir şehir olması yolunda ilk adımı atmış olduk."dedi.

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Hatay Kırıkhan'a 32 derslikli AİML inşa edilecek!

Kampüs alanında incelemelerde bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öztürk'ün desteğiyle başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ayhan Yavuz," Alaybeyli mevkiinde 380 dönümlükyerin Rezerv alanı olarak ilan edilmesiyle ilgili T.C.Çevre ve Şehircilik bakanlığına dosyayı sunarak Kırıkhan'ın daha yaşanılabilir bir şehir olması yolunda ilk adımı atmış olduk."dedi.

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Ayhan Yavuz kimdir Haberi

Ayhan Yavuz kimdir

Hatay, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. 


Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Hayata iz bırakacak hizmetlerimizle Kırıkhan hak ettiği yere gelecek, daha güzel yaşanabilir bir kent olacak şekilde çalışmalarımız ivme kazanmıştır." dedi. 


Gelişen, değişen bir Kırıkhan için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz," Alaybeyli mevkiinde 380 dönümlükyerin Rezerv alanı olarak ilan edilmesiyle ilgili T.C.Çevre ve Şehircilik bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne dosyayı sunarak Kırıkhanımızın daha yaşanılabilir bir şehir olması yolunda ilk adımı atmış...