02 / 05 / 2024

AYİD basın lansmanı

AYİD basın lansmanı

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)'in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp'te yapıldı.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Dünya basını Afganistan’ın Gazni vilayetini konuşuyor! Şimdi de Çin el attı!

Küresel piyasanın baş aktörlerinden Çin, Afganistan'ın lityum ve altın madenlerine göz dikti. Dünya basınında geniş yer alan gelişme, birçok ülkenin ekonomi gündemi arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte detaylar…

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Düşler Vadisi Riva basın lansmanı 18 Ekim'de!

Yılmaz inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi basına tanıtılacak. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine inşa ediliyor. 

Makyol basın lansmanı 28 Eylül'de!

Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, projelerinde gelinen son durumu paylaşmak adına bir basın toplantısı düzenliyor.

Akzirve basın toplantısı ertelendi!

Akzirve Gayrimenkul üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. 

AYİD basın lansmanı Haberi

AYİD basın lansmanı

Anadolu yakasındaki tüm inşaat müteahhitlerini aynı çatı altında toplamayı hedefleyen AYİD, Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kuruldu. AYİD'in kuruluş hedefleri, sektördeki konumu ve Anadolu yakasındaki kentsel dönüşüm çalışmaları gibi konuları konuşmak üzere yapılan toplantıya 174 dernek üyesi de katıldı. 


Mehmet Sadıkoğlu'nun yaptığı açış konuşmasmda Sadıkoğlu şu açıklamalarda bulundu: "Bizler Bağdat Caddesi'nin ilk müteahhitleri olarak inşaat sektörünün ülkemizdeki geleceğini şekillendirmek üzere ortak paydaşları bir araya getirmek, kurucularının ve üyelerinin oluşturduğu inşaat ve müteahhitlik alanındaki bilgi birikimini ve tecrübeyi kullanmak amacıyla AYİD çatısı altında toplanmaya karar verdik. AYİD olarak amacımız, Türkiye'deki en önemli sektörel oluşumlar arasında yer almaktır." İnşaatları standartlaştırmak, belediyelerde takılı kalan ruhsat sorununu hızlandırmak ve iş güvenliğini sağlamak adına yola çıktıklarını belirten Mehmet Sadıkoğlu, Anadolu yakasının köklü inşaat firmaları olduklarını ve bunun...