17 / 06 / 2024

Aykan Group türkiyedeki otelleri

Aykan Group türkiyedeki otelleri

Aykan Group, İngiliz turistlerin tatil cenneti Kaş İlçesi'nin Kalkan Mahallesi'ne 13 dönüm alan üzerine bölgenin en büyük otel yatırımını yapacak.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Al Gazı Group Türkiye’de 100 milyon TL’lik yatırım yapacak!

Körfez bölgesinin önemli yatırımcılarından Al Gazi Group 1998’den beri faaliyet gösterdiği Türkiye’de yatırımlarına 2020 yılında hız verecek. İstanbul Başakşehir ilçesinde 100 milyon TL’lik gayrimenkul yatırım projesine hazırlık yapan firma, Türkiye’de büyümesini sürdürecek.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Radisson, Türkiye'de 5 yılda 50 otel açacak!

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Radisson Group Türkiye’deki hedefini büyüttü. Grup, 5 yılda Türkiye'de 50 otele ulaşacak...

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Aykan Group türkiyedeki otelleri Haberi

Aykan Group türkiyedeki otelleri

Turizm cenneti Kalkan'da inşaat ve turizm faaliyetlerini sürdüren Aykan Group, bölgeye tesis yatırımı yapma kararı aldı. Turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen gelecek sezon yeni projelerine başlamaya hazırlandıklarını belirten Aykan Group CEO'su Aslan Uzun, Kalkan'a bölgenin en şık ve güzel otelini inşa edeceklerini açıkladı.Sektördeki iç ve dış kaynaklı etkilere rağmen firma olarak büyümeye devam ettiklerini açıklayan Uzun, siyasi çalkantılar ve dış kaynaklı etkiler nedeniyle pek çok firmanın batma aşamasına geldiğini, İngiltere'de yapılan 'Türkiye'ye gitmeyin' çağrılarına rağmen İngiliz turistlerin ağırlıklı olarak tercih ettiği Kalkan'a gelmeye devam ettiklerini belirtti.


Aykan Group CEO'su Aslan Uzun "Önümüzdeki sene de pazarı genişletme hedefindeyiz. İngiliz turistlerden yoğun şekilde erken rezervasyon talepleri almaya devam ediyoruz. Bu yüzden Aykan Group olarak, sorun yaşamadan yeni bir sezon için çalışmalara...