05 / 05 / 2024

Aykut Evci

Aykut Evci

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi, Aykut Evci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykut Şimdi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şimdi tarafından kuruldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aykut Hasbal ve İlhami Bozkurt ortaklığında kuruldu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Bhe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Evci tarafından kuruldu.

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalnet Orman Ürünleri İnşaat Ve Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Aykut tarafından kuruldu.

Meslek Odalarından 'Zorlu Konak'ın ruhsatı iptal edilsin' çağrısı!

İzmir Zorlu Konak Projesi'nde sular durulmuyor. TMMOB İzmir İKK Dönem Sözcüsü Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Aykut Akdemir ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman' da Zorlu Konak tartışmalarına dahil oldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Aykut Evci Haberi

Aykut Evci

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi, Aykut Evci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi iş konusu;  1-Her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.      2-Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler, dozer, loder,...