02 / 05 / 2024

Aykut Mutlu biyografi

Aykut Mutlu biyografi

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırım'ın Kartal imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme A. Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul 2014 yılı faaliyet raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketin açıkladığı faaliyet raporu...

Regnum Sky Tower ilk mutlu ofis konsepti özelliğine sahip!

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Mutlu Yatırım Proje bağımsız denetim firmasını seçecek!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme, bağımsız denetim firma seçiminin olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulması hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme, Kamu Aydınlatma Platformu'na yönetim kurulunun kar dağıtımı yapılmayacağı hususundaki kararı açıkladı. İşte açıklamanın tüm detayları...

Mutlu Yatırım isim değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. , ünvanını Türker Prohe Gayrimenkul ve Yatırım Geliştime A.Ş. olarak belirledi ve bunun için SPK'ya başvuruda bulundu.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Kağıthane, Hürriyet ve Çağlayan'ın tapu davasında mutlu son!

Kağıthane, Çağlayan ve Hürriyet mahallelerinde 50 yıldır devam eden tapu davası, binlerce vatandaşı mutlu edecek şekilde sonuçlandı. 322 adet parselin Maliye Hazinesi adına tespit ve tesciline karar verildi...

Mutlu Yatırım, Kartal imar planını bekliyor!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planı iptal edildiği için eski fabrika arazisinde proje geliştiremediklerini KAP'a bildirdi

Aykut Mutlu biyografi Haberi

Aykut Mutlu biyografi

Aykut Mutlu kimdir?

Aykut Mutlu, 1938 doğumlu. Aykut Mutlu Mesa’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kurdu.


İstanbul Cihangir’de bulunan Yavuz Apartmanı’nda doğan Aykut Mutlu, ailesi ile birlikte 1956 yılında İstiklal Caddesi’ne taşındı. Buradan da babasının işlerinin bozulması neden ile taşınan aile, Çemberlitaş'a yerleşti.


Üniversiteyi okurken evlenen Aykut Mutlu, üniversiteyi okurken bir kız babası oldu. Daha sonra Aykut Mutlu, eşi ve kızı ile birlikte Türkiye’ye döndü ve ODTÜ’de hocalık yapmaya başladı. Hem ODTÜ’de hocalık yapan hem de inşaat sektörüne giren Mutlu, 1969 Haziran ayında MESA’yı kurdu.


Mesa Mesken Sanayi tarihçe..

Mesa Mesken Sanayi A.Ş. 1969'da kuruldu. Ülkemizdeki, özellikle toplu konuta yaklaşımı tamamıyla değiştirerek, insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçiren MESA, zaman içinde başka "ilk"leri de gerçekleştirerek "konutta marka" olmayı...