02 / 05 / 2024

aylık 100 tlye toki evleri

aylık 100 tlye toki evleri

TOKİ'den 27 bin TL'ye 1+1 ev sahibi olunabiliyor. Dar gelirli vatandaşlara özel olarak hayata geçirilen kampanya kapsamında 100 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Bu işi yapacaklar aylık 100 bin TL kazanacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

İnşaat ve hazır beton gibi inşaat malzemeleri alanında yetişmiş eleman ve işçi bulma problemi büyüyor. İnşaatta günlük yevmiyeler 2 bin TL seviyesine ulaşırken, kepçe operatörü aylığının 100 bin TL’yi geçtiği ifade ediliyor.

Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle! 100 bin TL’ye kadar da takas desteği verilecek!

En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle satılıyor. Üstelik söz konusu araç için 100 bin TL’ye kadar da takas desteği veriliyor.

Bankaların mevduat faizlerinde şok artış! 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu?

Bankaların mevduat faizlerinde yükseliş devam ediyor. Peki, 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

100 bin TL parası olanlar aylık 3, 500 TL para kazanacak. Hem de oturduğu yerden

Evet yanlış duymadınız 100 bin TL parası olan vatandaşlar aylık 3 bin 500 TL kazanacak. Hem de oturduğu yerden. Peki nasıl mı? İşte detaylar...

Ekonomistler enflasyonda çift haneli aylık artış bekliyor: Son 100 yılın en yüksek aylık Temmuz enflasyonu geliyor!

Enflasyonda yeniden artış beklentileri gündemde. KDV oranlarının artırılmasından sonra akaryakıttan ve doğalgazdan alınan ÖTV’nin yükseltilmesi enflasyon beklentilerinde değişikliğe neden oldu. Bazı ekonomistler temmuz ayında çift haneli aylık yükseliş öngörüyor. İşte ayrıntılar...

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

İstanbulkart aylık abonman ücretine zam mı geldi? İstanbulkart ücretleri ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. Zammın ardından vatandaşlar, "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart ücretleri ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki, İstanbulkart aylık abonman ücretleri zamlandı mı? İstanbul'da toplu taş

İstanbulkart aylık abonman ücretleri arttı mı? Öğrenci, tam aylık akbil ücreti kaç TL? 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kişisel İstanbulkart'a yüzde 71, Anonim İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam yapıldı. "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart fiyatları ne kadar?" sorusu gündem oldu. İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Aylık 100 bin lira maaşla işçi aranıyor. İşte aranan şartlar

Aylık 5 bin 376 euro yani 100 bin lira maaşla işçi olarak çalışmak mümkün. İşte detaylar…

aylık 100 tlye toki evleri Haberi

aylık 100 tlye toki evleri

17 ilde hayata geçirilen Emekli'ye İkinci Bahar kampanyası sonrasında TOKİ, dar gelirli aileler için yeni bir kampanya başlatıyor. 


Eşi ölen kadınların ve engelli vatandaşların öncelikli olacağı TOKİ 2016 kampanyası kapsamında 2023 yılına kadar yapılacak konutlardan tüm dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması amaçlanıyor. 


TOKİ'den 27 bin TL'ye 1+1 konut ya da 35 bin TL'ye 2+1 konut sahibi olabilabilmek mümkün. 1+1 daireler için aylık taksitler 100 TL 2+1 daireler için ise 130 TL olarak belirtiliyor. 


270 aya kadar vade uygulanacak kampanyada, alt gelir grubu için başvuruda bulunacak kişilerin hane halkı gelirinin aylık 3 bin 200 TL'yi aşmaması gerekiyor. Bu rakam İstanbul için 3 bin 700 TL olarak açıklandı. 


Özge...