02 / 05 / 2024

Aylin Nazlıaka kimdir

Aylin Nazlıaka kimdir

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başkentin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Nazlıaka, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlamasını istediği önergesinde, “Ankara’nın kaldırımları ve yolları, insan ve yaya trafiğini taşıyamaz hale gelmiştir'' dedi.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

Milletvekili Nazlıaka'nın oturduğu sitedeki kaçak tesisat söküldü!

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı. ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy konu ile ilgili açıklama yaptı.

ASKİ ekipleri Aylin Nazlıaka'nın evine su sağlayan depoda inceleme yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp, depodan su örnekleri aldı.

Aylin Nazlıaka itfaiyenin adının değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, itfaiyenin adının, afet ve acil durum müdahale ve önleme olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi. Söz konusu ifade değişikliğinin itfaiyecilerin görev kapsamına daha uyumlu olacağı belirtildi

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı mecliste konu oldu!

Ankara Ana Ulaşım Planı ile ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıyan Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Ankara Ana Ulaşım Planı'na ilişkin 6 soru mecliste!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Ana Ulaşım Planı'nın hazırlanma sürecine ve Ankara'nın ulaşım ihtiyaçları meclis gündemin

Ankara'daki Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

Ankara'da bulunan Roma Antik Tiyatrosu'nun restorasyonuna ilişkin Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Ankara'daki OSB'ler için Meclis Araştırması açılması önergesi verildi!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka başta olmak üzere 23 milletvekili, Ankara'da bulunan organize sanayi bölgelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi.

Ankara'da kurulacak Yavuz Sultan Selim Mahallesi mecliste konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da bir mahalleye verilen bir isme ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Aylin Nazlıaka kimdir Haberi

Aylin Nazlıaka kimdir

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başkentin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Nazlıaka, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlamasını istediği önergesinde, “Ankara’nın kaldırımları ve yolları, insan ve yaya trafiğini taşıyamaz hale gelmiştir. Ankara’da sabah ve akşam saatlerinde trafik özellikle ana arterlerde- bir çileye dönüşmüş durumdadır. Bu durum her geçen yıl daha kötüye gitmektedir. Yollar ve altyapı dikkate alınmadan gerçekleştirilen kentleşme pek çok sorunu da beraberinde getirmektedir” dedi.


Ankara Ulaşım Ana Planı (AUAP 2038) diğer adıyla Ankara Metropoliten Alan ve Yakın Çevresi Ulaşım Ana Planı’nın yapılması için Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi Rektörü arasındaki 2013 (Şubat) yılında bir protokol imzalanmıştır. Aradan üç yıl geçmesine karşın planla ilgili kamuoyuyla ve ilgili meslek kuruluşlarıyla paylaşılan bir bilgi bulunmamaktadır.


Nazlıaka, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlamasını istediği önergesinde, “ Ankara’nın...