18 / 05 / 2024

Aylin Serter kimdir

Aylin Serter kimdir

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlığı Aylin Serter konuşmasında, bir projede pazarlamanın önemi nedir konusuna değindi.

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Aylin İlgen kimdir?

Aylin İlgen, Lisans eğitimini İktisat alanında tamamladıktan sonra, Nişantaşı Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını yapmış ve Doktora eğitimine devam etmektedir.

Nurşah Serter kimdir?

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Aylin Serter: 360 derece pazarlama yapmak önemli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlığı Aylin Serter konuşmasında, bir projede pazarlamanın önemi nedir konusuna değindi.

Serter Karataban kimdir?

Mimar Serter Karataban kimdir? Mimar Serter Karataban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Serter Karataban, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serter Karataban...

Aylin Kotil kimdir?

Aylin Kotil, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil kimdir? İşte Aylin Kotil'in biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Aylin Serter kimdir Haberi

Aylin Serter kimdir
Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlığı Aylin Serter'in konuşması:


Burada reklamı konuşuyoruz. Bana göre proje ilk aşamadan itibaren tüm partilerle beraber oluşturulmalı. Ben şuna inanıyorum bir projede insan gibi bir teması bir konsepti olduğu zaman, vereceği anlatacağı farklı bir hikayesi olduğu zaman daha etkili olarak piyasaya çıkabiliyor.  Ama baktığımızda proje için reklam ajansı reklam fikri en son proje bittikten sonra devreye girmemesi gerekiyor. Baştan itibaren reklamın ve pr ajanslarının bu süreçte yer alması gerekiyor. Özellikle belli bir ölçeğin üzerindeki projelerin satış ivmesi kazandırabilmesi için mimar belli bir konsepti tasarladıktan sonra, bütün ekiplerin iş birliği halinde geliştirmesi gerekiyor. Ruhsat için, şunun için bunun için çok vakit harcanabiliyor.  En son tamam bir projeye çıkalım demek çok yanlış oluyor. Bunun da bir çalışma sürecine ihtiyacı var....