04 / 05 / 2024

aynı daireyi bikaç kişiye kiralamak

aynı daireyi bikaç kişiye kiralamak

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Kooperatif yönetim kurulu üyesi aynı zamanda kooperatifte sekreter olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kooperatif yönetim kurulu üyesinin aynı zamanda bu kooperatifte sekreter olmasının önünde bir engel var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bika Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Kaplan ortaklığında kuruldu.

TOKİ 11 ildeki 1.143 daireyi satışa çıkardı!

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ son olarak 11 ilde 1.143 daireyi satışa çıkardı. İşte daire satışı yapılan iller...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aynı evde mi yaşıyor?

Oyuncu Demet Özdemir, bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadığı iddialarını yanıtladı. 

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Tolga Mendi ve Damla Can aynı eve taşındı!

Oyuncu Tolga Mendi, 8 aydır birlikte olduğu Survivor yarışmacısı Damla Can ile aynı eve taşındı. 

Aynı dairede oturanlar kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Aynı dairede annesiyle oturan bir evlat (tapu annenin üzerine ise) toplantıda kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi Uğurevler'deki 20 daireyi satışa çıkarıyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi ihale ile bugün satışa çıkarıyor.

aynı daireyi bikaç kişiye kiralamak Haberi

aynı daireyi bikaç kişiye kiralamak


New York dünyanın pek çok yerinden okumaya ve çalışmaya gelen insanların adresi. Kentte kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.


 Ev sahibi dairesinin içine 11 tane büyük ranza yerleştirdi. Toplam 80 metrekare olan evde erkekler ve kadınlar karışık olarak kalabilecek. ABD’li yetkililer ise bir evin bu şekilde kiralanmasının yasalara aykırı olduğunu belirttiler. Ev sahibinin belirttiği koşullara göre eve giren bir kişi en az 6 ay kalacak şekilde kira kontratı yapmalı. Evin içinde alkol almak kesinlikle...