04 / 05 / 2024

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasıi zemzem otel davası

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasıi zemzem otel davası

Diyelim ki yanı başınıza otel yapılacak. Evinizi satın alıp otel arsasını genişletmek istiyorlar. Satmazsanız ve bir akşam gittiğinizde evinizin ‘buharlaştığını’ görseniz?

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay,  resmi X sosyal medya hesabından, KİPTAŞ Karanfilköy projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Özonay, İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ'ın kentin en sağlam bölgesine gittiğini dile getirdi. İşte Özonay'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı! İstanbul'un bu bölgelerinde oturmuyorsanız aman dikkat!

Deprem uzmanlarından peş peşe beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalar gelirken, İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı. İşte merakla araştırılan o yerler...

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın!

Uzmanlar başta İstanbul olmak üzere birçok şehir için peş peşe uyarıyor. Deprem senaryoları konuşuldukça akıllara da 'Evim sağlam mı?' sorusu geliyor. 'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın...

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasıi zemzem otel davası Haberi

Ayşe Sağlam ile Zemzem Otel davasıi zemzem otel davası

Olay yeri, Yalova’nın Termal ilçesi Gökçedere Mahallesi’nde bulunan 46 numaralı ev. Ev sahibi, Ayşe Sağlam (82), yılın altı ayını İstanbul’da yaşayan çocuklarının yanında geçiriyor. Altı ay da Termal’deki evinde kalıp kaplıcalara gidiyor. 25 yıl önce eşiyle edindiği bu alışkanlık, onu kaybettikten sonra da hiç değişmemiş. Ta ki 2013’e kadar. İstanbul Mercan esnafından oğlu Mustafa Sağlam’ın anlattığına göre, üç yıl önce Termal’deki evinin yanında, beş yıldızlı Zemzem Otel’in inşaatı başlamış. Otel sahipleri, iki katlı eve talip olmuş, annesi “Hayır” demiş. Altı aylığına İstanbul’a gidince, evini yıkmışlar. Ayşe Sağlam, 2013 Nisan’ında davacı olmuş. Mahkeme sürerken ev, eşyalarıyla kazınmış, inşaat alanına katılmış. Evin arsasının altına da 4 kat yapılmış. Topçular-Eskihisar araba vapuru, Arap turistlerle dolu. Hep birlikte Yalova’nın ilçesi Termal’e gidiyoruz. Araplar...