10 / 05 / 2024

Ayşegül Yıldız şirketi

Ayşegül Yıldız şirketi

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

1934 yılında Yıldız Sarayı için son hazırlıklar yapılmış!

1934 yılının eylül ayında Yıldız Sarayı'nın son hazırlıkları yapılıp eylül ayına kadar açılması planlanmış.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Ay Yıldız İnşaat Emlak Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keskin tarafından kuruldu. 

Yıldız Çevre Mühendisliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Çevre Mühendisliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cen Ali Bilgiç ve Ahmed Akif Kılıç ortaklığında kuruldu.

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Sivas Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesi'nde sona gelindi!

Sivas merkeze bağlı Yıldız Beldesi’ne 16 derslikli lise yapıldı. Çevre köylerinde ihtiyacını karşılayacak olan okul, bölgenin eğitim seviyesinin yükselmesine de katkı sağlayacak.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Yapı İnşaat Turizm Temizlik Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Fatih Gergin tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sancaktepe, Ortadağ Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Ayşegül Yıldız şirketi Haberi

Ayşegül Yıldız şirketi

Magazi dünyasında İbrahim Tatlıses’le yaşadığı aşkla adım duyuran Ayşegül Yıldız, şimdilerde iş dünyasında adından söz ettiriyor. Tatlıses’le boşandıktan sonra kendisine bir mimarlık şirketi kuran Ayşegül Yıldız, kısa sürede işleri büyüttü. Kızı Elif Ada’nın isminden esinlenerek ‘Ada İnşaat’ mimarlık şirketini kuran Yıldız kısa sürede yurt dışına açıldı.


ARTIK PATRONİÇE OLDU

İstanbul, Bursa ve Almanya’ma Bochum şehrinde ofis açan Yıldız, şu sıralar işlere yetişemiyor. Birçok başardı projeye imza atan Yıldız, çalışan sayısını da yeni yılla birlikte ikiye katlayarak patroniçeliğini ilan etti. Maddi sıkıntıda olduğu söylenen İbrahim Tatlıses, şu sıralar hastanede tedavi görürken, kızının annesi Ayşegül Yıldız ise görkemli şirketinde sık sık fotoğraf...