14 / 05 / 2024

Ayşegül Yücel inşaat sektörü iç anadolu

Ayşegül Yücel inşaat sektörü iç anadolu

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen Ayşegül Yücel, “İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor. Yatırım ve istihdam artışında sektör, bölgeye ivme kazandırmaktadır” dedi.

TÜİK açıkladı: İnşaat cirolarındaki artış yüzde 104 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bu yılın Şubat ayı itibarıyla Ciro Endeksleri verilerini tek tek açıkladı. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, toplam ciro yıllık olarak yüzde 85,1 oranında artarken bu oran endeksin alt kırılımlarından inşaat sektöründe yüzde 104 şeklinde gerçekleşti.

İnşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2023 yılı Aralık ayı ciro endekslerine göre inşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İnşaat maliyetlerindeki akıl almaz artış ev almak isteyenlerin hayallerini yıktı! İnşaat maliyet endeksi 11 Mayıs 2022

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına yönelik İnşaat maliyet endeksi rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilerin akıl almaz şekilde attığını gören vatandaşların ev alma hayalleri yıkıldı. Peki 2022 İnşaat maliyetleri ne oldu? 2022 inşaat birim maliyetleri kaç arttı?

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

İnşaat sektörü 2022’ye nasıl başladı?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Peki inşaat sektörü 2022 yılına nasıl başladı? İşte merak edilen detaylar...

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Ayşegül Yücel inşaat sektörü iç anadolu Haberi

Ayşegül Yücel inşaat sektörü iç anadolu

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen Ayşegül Yücel, “İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor. Yatırım ve istihdam artışında sektör, bölgeye ivme kazandırmaktadır” dedi.


İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, bölge ekonomisinin gelişiminde inşaat sektörünün önemli rol oynadığını ifade etti. Başta Ankara ve Ankara’ya yakın iller olmak üzere, bölgedeki neredeyse tüm kentlerde sektörün çok hareketli olduğunu kaydeden Yücel, “Bölgede tamamlanan yatırımların yanı sıra halen milyarlarca dolarlık projeler devam etmektedir.


Eskişehir’den Kırıkkale’ye, Tokat’tan Amasya’ya kadar, bölgenin her köşesinde inşaat yatırımları dikkat çekmektedir. 3 milyondan fazla insanın geçimini sağladığı inşaat sektörünün, bu anlamda en hızlı geliştiği bölgelerin başında Marmara’dan sonra İç Anadolu Bölgesi gelmektedir” diye konuştu.


ŞEHİRLEŞME ADINA GÜZEL GELİŞMELER

İnşaat sektöründe giderek artan...