02 / 10 / 2024

Ayşenur Cansız

Ayşenur Cansız

Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Cansız, Ayşenur Cansız ve Şerafettin Sırmalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kılıçoğlu Gaziemir’de yüzde 50 peşinatla 24 ay vade farksız taksit! Teslimler Ağustos 2025’te!

Kılıçoğlu Gaziemir projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 24 ay vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor. 

Tane Olimpiyat'ta 24 ay vade farksız taksit imkanıyla 2+1, 3+1 konutlar! Yeni proje! 

Tane Olimpiyat projesinde satışlar başladı. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki  Tane Olimpiyat'ta konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tane Konakları'nda yüzde 30'unu peşin, kalanını vade farksız 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Tane Konakları'nda, yüzde 30'unu peşin, kalanını 24 ay vade farksız taksitle ödeme seçeneğiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Tane Konakları'nda konut fiyatları ne kadar?

Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan mağduriyetlere parmak bastı!

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan sorunlar ile ilgili önemli açıklamalar yaparak vatandaşların mağdur olduğu konulara değindi.

NEOS Göksu'da 3 milyon 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 18 ay vade farksız taksit!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen NEOS Göksu'da fiyatlar 3 milyon 267 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 7 ay sonra gerçekleştirileceği projede 18 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 36 ay vade farksız taksit!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor. 

Doç. Dr. Sinan Cansız'dan deprem uyarısı! İzmir mi, İstanbul mu daha tehlikeli?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız, büyük depremler ve İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Cansız'ın o açıklamaları....

Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit!

Luxera Gayrimenkul merakla beklenen Nisan 2024 kampanyasını duyurdu. Bahar fırsatları sunulan Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

Villa Lavin yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışta! Yeni proje! 

Villa Lavin projesinde yer alan villalar yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışa sunuldu. Peki Villa Lavin'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Sigortalı çalışanlara duyuruldu! Sonraki ay maaşınız fazla olacak!

Sigortalı çalışanlarına duyuruldu! Sonraki ay maaşınız fazla olacak!

Ayşenur Cansız Haberi

Ayşenur Cansız

Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Cansız, Ayşenur Cansız ve Şerafettin Sırmalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak her türlü gayrimenkul edinmek, inşa ettirmek, taahhüt ve müteahhitlik işleri olup detayı aşağıdaki gibidir. A) Her türlü konut, işyeri ve ticarethane almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veya yaptırmak, B) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt müteahhitlik ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, oteller tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, C)...