28 / 07 / 2024

Aytek İtez biyografi

Aytek İtez biyografi

Mimar Aytek İtez kimdir? Mimar Aytek İtez, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Aytek İtez, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytek İtez...

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

Halk Konut modeli uluslararası literatüre geçiyor!

Halk Konut modeli uluslararası literatüre geçiyor. Halk Konut yurt dışındaki üniversitelerde akademik tez olarak değerlendiriliyor. İşte ayrıntılar...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samet Efe Aytek tarafından kuruldu.

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Bios Life Halkalı projesiyle 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul, Halkalı projesi için düğmeye bastı. Bioslife Halkalı adıyla yükselecek olan projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Aytek Şavkan tarafından kuruldu.

Analistlerden korkunç gram altın tahmini! Tez zamanda kuyumcuya koşun

Altın fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesinin ardından analistlerden de art arda uyarılar gelmeye başladı. Analistler, yeni yıla girilmesiyle birlikte gram altın fiyatlarında nasıl bir yükseliş olacağına dair korkunç tahminde bulundu. İşte o tahmin...

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Kanada'da yabancıya konut satışı yasaklanıyor! Yasa birkaç ay içinde yürürlüğe alınacak!

RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, Kanada'da yabancılara emlak satışının yasaklanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Aytek İtez biyografi Haberi

Aytek İtez biyografi

Aytek İtez kimdir?

Aytek İtez, 1954 yılında Konya'da doğdu. 1978'de ADMMA Mimarlık Bölümü'nden lisans derecesini aldı. 1977-1980 yılları arasında S Mimarlık Atölyesi'nde çalıştı. 

1981 yılında Murat Artu ile birlikte, Artu-İtez Mimari Proje Ofisi'ni kurarak başladığı serbest mimarlık çalışmalarını, 1985 yılından itibaren, eşi Neşe İtez'le birlikte sürdürdü. 


1987 yılında kurulan İtez Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Ltd. Şirketi'nde bugüne kadar 120'nin üzerinde proje gerçekleştirilmiş, katıldıkları yarışmalarda; 2 birincilik, 6 üçüncülük, 6 mansiyon ve 2 satınalma ödülü kazanılmıştır.


Mimar Aytek İtez projeleri..

TC MSB Savunma Sanayii Müsteşarlığı Yeni Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma Projesi 6. Ödül (2006)

Kcell Genel Müdürlük Binası (2003)

Orduevi (2003)

Irak'ta Hastane (2002)

Kuğulu Park ve Yakın Çevresi Yarışma Projesi (2002)

M.E.B. Okullar Tip Proje (2001)

İslam Kültür Merkezi (2001)

T.C. Bakü Büyükelçilik Binası (2001)

Villa Görkem (2000)

Görkem Apartmanı (2000)

Ankara...