02 / 05 / 2024

AYTO binası

AYTO binası

Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni binası 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Yeni binanın 2017 yılı sonunda teslim edileceği açıkladı.

AYTO'nun yeni binası 2018'de tamam!

Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni binası 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Yeni binanın 2017 yılı sonunda teslim edileceği açıkladı.

AYTO yeni hizmet binası ihalesini Krom İnşaat kazandı!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binası ihalesi Aydın Ticaret Odası 4. Kat Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

AYTO yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Aydın Ticaret Odası, mevcut hizmet binasını takas olarak vermek üzere Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki araziyi, AYTER AŞ'den istedi. AYTER'in AYTO'nun talebine olumlu karşılık vermesiyle konuyu inceleyen Başbakanlık, takasa onay verdi.

Aydın Ticaret Odası yeni binasına kavuşuyor!

Başbakanlık, yeni hizmet binası için arazi arayışlarını sürdüren Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO), Aydın Termal Turizm ve Jeotermal Sistemleri A.Ş(AYTER) ile gayrimenkul takası yapmasına onay verdi.

AYTO yeni binası için arsa arıyor!

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, üyelerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için yeni hizmet binası yapmak istediklerini söyledi. Aydın'da faaliyetlerini sürdüren AYTO, yeni hizmet binası yapmak için harekete geçti.

Çorum Orman İşletme Müdürlüğü binasının temeli atıldı

Çorum Orman İşletme Müdürlüğü idare binası ve kompleksinin temeli, törenle atıldı

Erzurum Müftülüğü hizmet binasının temeli atıldı!

Bakan Akdağ ve Çelik ile Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu, Erzurum Müftülüğü hizmet binası ve çok amaçlı konferans salonunun temelini attı

Uzundere Müftülük Binası hizmete açıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Uzundere Müftülüğü hizmet binasının açılış törenine

KOSGEB kat karşılığı başkanlık hizmet binası yaptıracak

KOSGEB, kat karşılığı başbakanlık hizmet binası yaptırmak için ihale açtı

 

Tekfen İnşaat SOCAR'ın yeni yönetim binasını yapacak

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR arasında, SOCAR'ın yeni yönetim binasının yapımına ilişkin sözleşme imzalandı

Özkaya İnşaat Ankara Gelir İdaresi hizmet binasını onaracak!

Ankara Gelir İdaresi hizmet binasının onarımı için açılan ihale toplam 12 milyon 948 bin lira bedelle sonuçlandı

İzmir'deki "Haremlik-Selamlık" binası restorase edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi "Haremlik-Selamlık" binasını 30 yıllığına kiralayarak, restorasyon hazırlıklarına başladı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ek binası yıkılacak!

Trabzon'da 2 milyon lira harcanarak yapılan Emniyet Müdürlüğü ek binası, çevredeki yapılardan daha yüksek ve imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılacak

AYTO binası Haberi

AYTO binası

1982 yılında inşa edilen Aydın Ticaret Odası'nın binası yeniden yapıldı. Yeni binanın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi bekleniyor. Bina, 2018 yılında tamamlanacak. 


AYTO Başkanı Hakan Ülken, yeni binanın yapıldığı yeri bulma konusunda kendilerine yardımcı olan Aydın'ın eski Valisi Erol Ayyıldız'ın büyük katkıları olduğunu vurguladı.


Ülken, "Personellerimiz iç içe ve bundan dolayı binamız artık beklentilerimizi karşılayamaz hale geldi" şeklinde konuştu.



Aydın Ses...