27 / 04 / 2024

Aytun Çıray alsancak stadı açıklaması

Aytun Çıray alsancak stadı açıklaması

Alsancak Stadı’nın yıllık sözleşmelerle Altay Spor Kulübü’ne kiralandığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, “Bu stadın iki yıl önce yıkılıp TOKİ’ye devredilmesi kararı alınmıştı" dedi

İYİ Parti'den yabancıların konut alarak Türk vatandaşı olmasına tepki!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, yabancıların konut satın alarak Türkiye'den vatandaşlık elde etmesine tepki gösterdi. 

5 şehir hastanesinin Danimarkalı şirkete devredilmesi TBMM’de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesinin Danimarka Şirketi ISS'ye devretmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

Kanal İstanbul'daki arazi sarmalı TBMM'ye taşındı!

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Başkan Aytun Çıray, Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'la ilgili tartışılmaya başlayan kanal üzerindeki arazileri  verdiği önerge ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. 

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Yıkılan Alsancak ve Karşıyaka statları havadan görüntülendi!

İZMİR’de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı’nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Alsancak Stadı yıkıldı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan alt yapı çalışmaları hala sürerken, sokak ve caddeler şantiyeye döndü.

Gökhan Nermanoğlu: Alsancak Stadı'nın yıkımı 1 ayda biter!

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı depreme dayanıksız mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "depreme dayanıksız" raporu üzerine kapattığı Alsancak Stadı'ndaki tehlike yıkım sırasında ortaya çıktı.

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İşte Alsancak Stadı'nın son hali;

Alsancak stadının yıkım çalışmaları sürüyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları!

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu, Alsancak Stadı'ndaki yenileme çalışmalarıyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini, planlanan projelerin meslek odaları ve tüm kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

Aytun Çıray alsancak stadı açıklaması Haberi

Aytun Çıray alsancak stadı açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, İzmir’in simgelerinden biri olan Alsancak Stadı’nın 2014-2015 sezonunda futbol karşılaşmalarına kapatıldığını belirterek, “Bu stadımızın yıkılarak, yerine AVM ya da benzeri bir rant kapısı açılmasına izin vermemeliyiz. Alsancak stadını korumak, onarmak ortak mücadelemiz olmalı. İzmirlilerin milletvekiliyim diyen herkes, tüm partilerin İzmir milletvekilleri Alsancak Stadı için birlik olmalı” dedi.


Rant kapısı mı yapacaksınız?


CHP’li Aytun Çıray, yazılı bir açıklama yaparak, İzmir’deki Alsancak Stadı ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Stadın, İzmir Spor Güvenlik Kurulu uzmanlarının, “Can güvenliği tehdidi ve güçlendirilmesinin ekonomik olmayacağı” yönündeki raporu üzerine kapatıldığını hatırlatan Çıray, “Stadın yeniden güçlendirilmesi ekonomik olmayacakmış. İşte bu yaklaşım, stadın yıkılıp yerine bir rant kapısı dikileceğinin en önemli işaretidir” dedi.


Çıray, şöyle devam etti: Sporda siyaset ve rant


“Alsancak Stadı’nın...