02 / 05 / 2024

ayvacık Çanakkale ödemeleri

ayvacık Çanakkale ödemeleri

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları 2016 bugün itibariyle başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Hesaplara her ay 1250 TL yatırılacak! Aile Destek Paketi Aralık ayı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile destek parası...

Aile Destek Paketi'nden faydalanan milyonlarca vatandaş "Aralık ayı ödemeleri yattı mı? sorusuna yanıt arıyor. Her ay 850 ile 1250 TL arasında yatırılan destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı gün merak ediliyor. Peki Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yattı mı? Kontrol edin!

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!

Binlerce çiftçi 22 Aralık kuraklık destek ödemeleri yattı mı? Ne zaman yatacak? sorularının cevaplarını araştırırken söz konusu destek ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

ayvacık Çanakkale ödemeleri Haberi

ayvacık Çanakkale ödemeleri

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek. 


Ödeme koşulları arasında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksitlendirilirken ya da yüzde 20 peşinde kalanı 240 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Toplamda 160 adet daire satışa çıkarıldığı Emekli Çanakkale Ayvacık'ta taksir ödemeleri konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri bugün başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. 


Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları 2016 işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edilecek.



Satış duyurusu için