07 / 05 / 2024

Ayvacık metruk bina yıkım

Ayvacık metruk bina yıkım

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'daki 20 yıllık metruk bina yıkıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından 20 yıldır metruk halde bulunan binanın yıkım çalışmalarına başlandı...

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Ayvansaray'da 3 katlı metruk bina çöktü!

İstanbul'un Ayvansaray bölgesinde yer alan 3 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın ön cephesi ayakta kalırken, diğer bölümlerin yıkımı gerçekleşti.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 103 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Ayvacık metruk bina yıkım Haberi

Ayvacık metruk bina yıkım

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde belediye ekiplerince vatandaşları can ve mal güvenliği açısından büyük tehlikeye neden olan kullanılamaz durumda bulunan terk edilmiş metruk binalar tek tek tespit edilerek yıkılıyor.

Samsun Haber Hattı'nda yer alan habere göre; kaderine terk edilen metruk yapıları inceleyen Ayvacık Belediyesi, bina sahipleri ile iletişime geçip, yapılan görüşmeler sonrasında yapıların yıkım işlemine başlanıyor. 

Yıkım yapılan alanda incelemelerde bulunan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, "Bu çalışmalarla temiz bir çevre oluşturuyoruz. Yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikayet konusu oluyor. Tehlike ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları temizliyoruz” şeklinde...