19 / 05 / 2024

ayvalık ayvacık ev fiyatları

ayvalık ayvacık ev fiyatları

Asos kalesi, masmavi denizi ve yer yüzünün en bol oksijenli Kaz Dağları ile dünyaya ün salmış olan Ayvacık son yıllarda yatırımcıların gözde bölgelerinden birisi oldu.

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Koronavirüsü Ayvalık'ta ev kiralarını uçurdu!

Pandemi döneminde Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kira fiyatları yükselişe geçti. İlçede bulunan 2+1 dairelerin fiyatı 2 bin liradan başlıyor. 

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

İlber Ortaylı Ayvalık'tan taş ev aldı!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde içinde köy evi bulunan 850 metrekare arsa ile 8 dönümlük bir arazi satın aldı.

Sur Yapı Vitrin satılık ev!

Dairelerin; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sur Yapı Vitrin satılık ev fiyatları yüzde 10 indirimle 280 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor...

Kiptaş Vaditepe satılık ev!

Kiptaş Vaditepe satılık ev tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı. Projede 3+1 evlerin fiyatı 400 bin 920 TL'den başlıyor.

Kentplus Kadıköy satılık ev!

Kentplus Kadıköy satılık ev tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Balıkesir Ayvalık'a 164 odalı otel geliyor!

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş, Balıkesir Ayvalık'ta 164 oda 328 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. 4 yıldızlı otel projesinde yılın tüm aylarında hizmet verilecek...

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

ayvalık ayvacık ev fiyatları Haberi

ayvalık ayvacık ev fiyatları

Çanakkale, Balıkesir, Altınoluk ve Ayvalık bölgesinde olan yakınlığı kadar tabiat harikaları ile dikkat çeken bölgede arsa yatırımı yapanların sayısı günden güne artıyor.



Ayvalık bölgesinin popüleritesinden de nasiplenen bölgedeki fiyatlanmaları aktarmadan önce iş dünyasına yön veren patronların da gözdesi olan Ayvalık’tan söz edelim. Bölgenin güzelliğini ilk keşfedenler arasında yer alan işadamı Halis Komili, yıllar önce Cunda'daki ünlü Koruyan Meryem Manastırı'nı aldı.1835 yılında yapılan manastır restorasyon çalışmalarının ardından Komili Ailesi'nin vazgeçilmezleri arasına girdi. Asırlık zeytin ağaçlarının arasında yer alan manastırın hemen önünde ise Cem Boyner'in 200 yıllık yazlık evi bulunuyor. Komili'nin vasıtasıyla Cunda'yı keşfeden Boyner'in 50 dönüm arazi içine konumlanan 3 katlı evi, denize sıfır konumda yer alıyor. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın Hakkıbey Yarımadası'nda 500 dönümlük bir arazi içine...