02 / 05 / 2024

Ayvalık Cunda arası köprü

Ayvalık Cunda arası köprü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Ayvalık - Cunda arasına yapacağımız köprü için halka sorduk. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi

Cunda Adası'na 1.200 yat kapasiteli liman yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Edip Uğur, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında bölge için hazırladığı 4 milyar Euro değerindeki 62 projeyi görücüye çıkardı.

Ayvalık'a 124 odalı yeni otel geliyor!

Tatilcilerin gözde tatil beldeleri arasında yer alan Ayvalık'ta 124 odalı otel inşa edilecek. İşte bu yeni yatırım ile ilgili detaylar...

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Ayvalık'a tam donanımlı yaşlı bakımevi!

Ayvalık’ın tam donanımlı ilk yaşlı bakımevi için çalışmalar başladı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bağışçı Cihan Şişman arasında protokol imzalandı.

Ayvalık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ayvalık İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 1783 ada 1 parselde kayıtlı 9 bin 891 metrekarelik arsayı 11 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi iptal edildi!

Ayvalık Cunda’daki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının kiralanması amacıyla düzenlenmesi planlanan ve 25 Şubat'a ertelenen ihale iptal edildi...

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi 25 Şubat'a ertelendi!

Balıkesir'de, Ayvalık Tabiat Parkı içerisindeki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının 20 yıllığına kiralanması için gerçekleştirilmesi beklenilen ihale 25 Şubat'a ertelendi...

Ayvalık Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

11 Şubat 2019’da ihaleye çıkan Ayvalık Parkı için Ayvalık halkı imza kampanyası başlattı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise Ayvalık Parkı’nın doğal kalmasını talep etti.

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

Ayvalık Kadı Camii restore ediliyor!

Balıkesir Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın adımıyla ilçede kamu kurumlarına ait tarihi ve kültürel mekanların restorasyonları başladı.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 40 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 237 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık'ta 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 2 adet arsayı 17 milyon 278 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık Cunda arası köprü Haberi

Ayvalık Cunda arası köprü


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Ayvalık-Cunda arasına yapacağımız köprü için halka sorduk. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık- Cunda geçiş köprüsü yapmak için internet üzerinde açtığı anketin sonu ermesine bir ay kala, 12 bine yakın kişinin yüzde 62'si "taş köprü"den yana oy kullandı. Halkın isteğine uygun köprü yapmak için ekim ayı başında başlatılan anketin sonuçlarının alınmaya başladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Körfezi temizleyecek, dip derinliğini yeniden düzenleyecek ve tarihi dokuya uygun bir köprü yapacağız. Ankete katılanların yüzde 62'si taş köprüden yana oy kullandı" dedi. 



Taş eksenli 


köprü Ankete ilk günden itibaren gösterilen ilgi giderek arttı ve bir ayın sonunda üç alternatiften "Cunda taş eksenli köprü" en çok ilgiyi...