27 / 04 / 2024

Ayvalık'a 124 odalı yeni otel geliyor!

Ayvalık'a 124 odalı yeni otel geliyor!

Tatilcilerin gözde tatil beldeleri arasında yer alan Ayvalık'ta 124 odalı otel inşa edilecek. İşte bu yeni yatırım ile ilgili detaylar...



RZN Turizm İnşaat Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde hayata geçireceği yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Ayvalık Altınova Mahallesi, Küllükavak Mevkiinde inşa edilecek olan otel 793 milyon 66 bin 207 TL'ye mal olacak.

2 bin 108 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan otel projesinin inşaat alanı 6 bin 485 metrekare olarak belirlendi. 

124 adet odanın yer alacağı otelin bodrum katında hamam, sauna, spa, masaj salonu ve fitness salonu yer alacak. 

Şu an için proje sahası arazisinde herhangi bir çalışma yapılmamış olup, ÇED belgesinin alınmasının ardından inşaat ruhsatı alınacak. İnşaat ruhsatı alınmadan hafriyat çalışmalarına başlanmayacak.

Ayvalık a 124 odalı yeni otel geliyor!

Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 4 katlı olarak inşa edilecek. Projede ayrıca bodrum kat ve zemin kat ve çatı katı da yer alacak.

Her katta 31 odanın yer alacağı otel projesinin inşaat aşamasında 100 kişinin çalışması bekleniyor. 328 kişinin konaklayabileceği otelin inşaat çalışmalarının 16 ay sürmesi bekleniyor. 

Proje kapsamında, ÇED gerekli değildir kararının alınmasından sonra şantiye
kuruluşu ile beraber temel işlemlerine başlanacak.

Ayvalık a 124 odalı yeni otel geliyor!

RZN TURİZM OTEL PROJESİ NEREDE?

RZN Turizm tarafından Ayvalık'ta hayata geçirilecek olan otel projesinin çevresinde konut alanları, yazlıklar, beach club’lar, dükkânlar, restaurantlar yer alıyor.

Proje alanının 1 kilometre kuzeydoğusunda Altınova İskele Cami, 110 metre kuzeyinde Çamlık Tatil Sitesi, 70 metre güneydoğusunda Demiral Sitesi ve 200 metre kuzeybatısında ise Altınova Sahili bulunuyor.


ALİAĞA'YA DA YENİ OTEL GELİYOR

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğü, mağaza olarak planlanan ve kaba inşaatı tamamlanmış binayı, otele çeviriyor. Dün itibarıyla ÇED gerekli değildir kararı verilen bina, 75 oda ve 150 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek.

Paylaşılan detaylara göre, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak için start verilen projenin maliyeti belli oldu. Toplam 5 bin 92 metrekare arsa alanına sahip 4 yıldızlı otelin maliyeti, 87 milyon 991 bin 400 TL şeklinde açıklandı.
 

İŞ GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!


Geri Dön