27 / 04 / 2024

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.



İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğü, mağaza ve olarak planlanan, kaba inşaatı tamamlanmış binayı, otele çevirmek için çalışmalarına başladı. ÇED onayı alınan bina, 75 oda ve 150 yatak kapasiteli olarak hizmet vermeye başlayacak.

İzmir Aliağa Turizm Konaklama Tesisi Maliyeti Ne Kadar?

Bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen projenin maliyeti belli oldu. Toplam 5.092 metrekare parsel alanına sahip olan 4 yıldızlı otelin maliyeti, 87 milyon 991 bin 400 TL olarak açıklandı.

Proje alanı Aliağa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan ulaşım ve lojistik açıdan oldukça avantaj sağlayan proje, bölgedekilere hem hizmet hem de iş olanağı sunacak.

Projenin ince inşaat aşamasında teknik-idari personel ve işçi olmak üzere pik zamanlarda günde ortalama 30 kişi çalışacak. Otel projesi işletme aşamasına geçtiğinde, idari-teknik personel, kat hizmetleri ve destek hizmetleri ile birlikte toplam 20 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir Aliağa'da 4 yıldızlı otel projesi

4 yıldız konseptinde hizmet sağlayacak otelin zemin katında 9 adet dükkan, çatı katında 20'şer kişilik 4 toplantı odası, 90 kişilik restoran, 15 kişilik VIP toplantı odası, 2 hamam, masaj odası ve SPA merkezi de yer alacak.

İzmir Aliağa Turizm Konaklama Tesisi Nerede?

75 odalı Turizm Konaklama Tesisi projesinin yakın çevresinde çok sayıda sanayi kuruluşu yer alıyor. Alana en yakın yerleşim birimleri, 3,4 kilometre mesafedeki Çaltılıdere Mahallesi ile 3,7 kilometre mesafedeki Çoraklar mahallesi olduğu belirtildi.

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından  İzmir  İli, İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çoraklar Mah., Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, C Blok, 5007 Sk., No:4/2 (Tapunun 168 Ada, 1 Nolu Parseli) adresinde “Turizm Konaklama Tesisi (75 oda kapasiteli)” faaliyeti planlanmaktadır. Parsel alanında toplamda 5.092 metrekare kapalı alana sahip 4 yıldızlı otel faaliyeti yapılacak.

İŞ GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!


Geri Dön