06 / 05 / 2024

ayvalık otel projeleri 2014

ayvalık otel projeleri 2014

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş, Balıkesir Ayvalık'ta 164 oda 328 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. 4 yıldızlı otel projesinde yılın tüm aylarında hizmet verilecek...

Ayvalık'a 124 odalı yeni otel geliyor!

Tatilcilerin gözde tatil beldeleri arasında yer alan Ayvalık'ta 124 odalı otel inşa edilecek. İşte bu yeni yatırım ile ilgili detaylar...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

İlber Ortaylı Ayvalık'tan taş ev aldı!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde içinde köy evi bulunan 850 metrekare arsa ile 8 dönümlük bir arazi satın aldı.

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Ayvalık'taki bazı hazine arazilerinin satışı meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bazı mahallelerde bulunan hazine arazilerinin satışını TBMM gündemine taşıdı.. 

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Ayvalık'ta 19,9 milyon TL'ye belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

Ayvalık Belediyesi'nden 19,9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan arsayı çıkardı. 20 bin 336,77 metrekare arsanın tahmini bedeli ise 19 milyon 934 bin 224,23 TL. İşte ihale ilanı...

ayvalık otel projeleri 2014 Haberi

ayvalık otel projeleri 2014


Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş tarafından, Balıkesir Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesi'nde 164 oda 328 yatak kapasiteli otel yapılacak. Otel projesi 2 bin 288 metrekare alanda yükselecek.


4 yıldızlı otel projesinde 164 odanın 3 tanesi engelli odası olarak tasarlandı. Otel işletmeye açıldığında 12 ay boyunca hizmet verecek. Otelde bodrum kat, zemin kat, zemin üstü 6 kat ve çatı katı bulunuyor.


Otelde odalar dışında; 210 kişilik 1. Sınıf  lokanta, 200 kişilik açık yemek alanı, 60 kişilik oturma salonu, 126 kişilik çok amaçlı salon, 50 kişilik lobi, jimnastik salonu, dinlenme salonu, 1 adet mini çocuk kulübü, 2 adet masaj odası, 1 adet alarm sistemi bulunan sauna, Türk hamamı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 1 adet satış ünitesi,...