25 / 05 / 2024

ayvalıkta ev fiyatları arttı mı

ayvalıkta ev fiyatları arttı mı

Asos kalesi, masmavi denizi ve yer yüzünün en bol oksijenli Kaz Dağları ile dünyaya ün salmış olan Ayvacık son yıllarda yatırımcıların gözde bölgelerinden birisi oldu.

Yabancıya vatandaşlıkta konut satış limiti 13 Haziran'da resmen yükseliyor! Ev fiyatları da şimdiden artıyor! 

13 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe alınacak olan düzenlemeyle, yabancıların konut satın alarak vatandaşlık alma hakkındaki limit 250 bin dolardan 400 bin dolara yükselecek. Peki bu durum ev fiyatlarını etkiledi mi? 

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

AKS Focus ev fiyatları!

AKS Focus ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan proje 272 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları!

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar projesi Bakırköy City'de 163 daire ve 33 cadde mağazası bulunuyor...

Bakırköy City Kartaltepe ev fiyatları!

Bakırköy City Kartaltepe ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Göktaşlar ve Beyaz İnşaat ortaklığındaki Bakırköy City projesi Haziran 2017'de teslim edilecek...

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları!

Hill Kartal Yakacık ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Kartal Metro istasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan projede anahtar teslimlerinin Haziran 2018 tarihi itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

LaVie İstanbul ev fiyatları!

Toplam 7 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL 'den başlıyor.

Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisin bulunduğu proje sahile 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Velvet Towers Fikirtepe ev fiyatları!

Velvet Towers Fikirtepe ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. 26 katlı 3 blok halinde yükselen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü ev fiyatları!

Viraİstanbul Beylikdüzü ev fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazası yer alıyor.

ayvalıkta ev fiyatları arttı mı Haberi

ayvalıkta ev fiyatları arttı mı

Çanakkale, Balıkesir, Altınoluk ve Ayvalık bölgesinde olan yakınlığı kadar tabiat harikaları ile dikkat çeken bölgede arsa yatırımı yapanların sayısı günden güne artıyor.



Ayvalık bölgesinin popüleritesinden de nasiplenen bölgedeki fiyatlanmaları aktarmadan önce iş dünyasına yön veren patronların da gözdesi olan Ayvalık’tan söz edelim. Bölgenin güzelliğini ilk keşfedenler arasında yer alan işadamı Halis Komili, yıllar önce Cunda'daki ünlü Koruyan Meryem Manastırı'nı aldı.1835 yılında yapılan manastır restorasyon çalışmalarının ardından Komili Ailesi'nin vazgeçilmezleri arasına girdi. Asırlık zeytin ağaçlarının arasında yer alan manastırın hemen önünde ise Cem Boyner'in 200 yıllık yazlık evi bulunuyor. Komili'nin vasıtasıyla Cunda'yı keşfeden Boyner'in 50 dönüm arazi içine konumlanan 3 katlı evi, denize sıfır konumda yer alıyor. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın Hakkıbey Yarımadası'nda 500 dönümlük bir arazi içine...