11 / 05 / 2024

Ayvaz Şef

Ayvaz Şef

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 38 yıldır ürünlerine taşıyan GoldMaster, 24. Züchex Fuarı’nda 363 metrekare stand alanında sergilediği yaklaşık 200 farklı ürün çeşidi ile katıldı...

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

BİM'de Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düştü!

BİM’de yine adeta baştan sona indirim geldi. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Korkmaz, Çayşef Semaver'e indirim yaptı! Babalar Günü'nde çay tutkunlarına özel hediye!

Korkmaz, Babalar Günü için çaysever babalara özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarıma sahip Çayşef Semaver, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla babaların unutulmaz bir çay deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

Şef Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şef Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şefik Halitoğulları tarafından kuruldu.

Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici'de 360 TL indirim fırsatı! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici'de 1-15 Mayıs 2022 tarihlerinde geçerli olan indirim fırsatı başladı. Arçelik çok amaçlı pişiricinin fiyatı 360 TL düştü. İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik Gurme Şef pişirme makinelerinde Anneler Günü indirimi başladı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik, teknolojik ürün satışlarına hız kesmeden devam ederken bu kez de indirimli fiyatı ile Arçelik Gurme Şefi satışa sundu! Peki, Arçelik'de Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici kaç TL? işte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

İMO’dan her şantiyeye bir şef kampanyası!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) güvenli yapıların inşa edilmesi için “Her şantiyeye bir şef” kampanyasını hayata geçirdi.

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız ve Muhammed Emir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Ef Proje Yönetimi Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Proje Yönetimi Mühendislik ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Emir Hidişoğlu, Temel Can ve Ekram Köksal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Murat Akdede tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayvaz Şef Haberi

Ayvaz Şef

Ayvaz Şef’in GoldMaster ürünleriyle 3 gün boyunca yapmış olduğu yemek şovu misafirler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin güçlü markaları arasında yer alan ve teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 6.kez Züchex’de yer aldı. Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda 7.hall B-20’de 363 metrekare standıyla yer alan GoldMaster 24. Züchex Fuarı’nda en yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturdu.


Züchex’te yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora, fuarda elektrikli küçük ev aletleri ve sağlık ürünleri olmak üzere geniş ürün yelpazesini sergilediklerini ifade ederek; “GoldMaster ev aletleri olarak; yaptığımız yatırımlar, yeni projelerimiz ile Türkiye’deki ev aletleri pazarında etkili oyunculardan biri olacağımızı kanıtladık. GoldMaster olarak 40 yılın verdiği know how ile güçlü, hızlı ve emin adımlar ile ilerliyoruz.” dedi.


Kısa sürede...