06 / 05 / 2024

az katlı bahçeli evler

az katlı bahçeli evler

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin araç geçecek!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü tamamlandığında Türkiye'nin en büyük köprülerinden biri olacak. İnşaatı devam eden köprünün her bir ayağında kullanılan malzeme ile 18 katlı bir bina dikilir...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Narlife'ta 705 bin TL'ye bahçeli daire!

Uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla 705 bin TL ile 967 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan bahçeli daireler, 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Bahçeli ev hayata geçirme hedefiyle ilerleyen Dekar DK, Bahçeşehir 'deki yeni projesinde satışa başladı. Şirket, Dekar Asmalı Bahçeler 'de 650 bahçeli ev inşa edecek. Her bütçeye uygun bahçeli ev imkanı sunuluyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3.500 TL'ye bahçeli evler!

Planlı kentleşmenin İstanbul’daki simgesi olan Bahçeşehir’de, 165 bin metrekarelik alan üzerinde 2 kısımdan oluşacak Dekar Asmalı Bahçeler, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.

Bahçeli ev hayalini Bahçeşehir'de gerçeğe dönüştürüyor

Dekar DK, yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler'i satışa çıkardı. 228 evin bulunduğu proje, metrekaresi 3bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli ev sahibi olmanın yolunu açıyor

az katlı bahçeli evler Haberi

az katlı bahçeli evler

Covid-19 salgını, konut sektöründe hem talebin, hem de projelerin yönünü değiştirdi. Az katlı, bahçeli konutlara ilgi salgınla birlikte hızlı arttı.

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim artarken, yeni projeler de bu beklentiler doğrultusunda oluşturuluyor. Korona salgınıyla birlikte ev tercihleri değişirken, müteahhitler de yeni sürece göre konum almaya başladı. Müteahhitlik firmaları camları açılabilen, asansör kullanılmadan çıkılabilen, balkonlu, bahçeli, az katlı ve hatta mümkünse orman içinde projeler geliştirmeyi önceliğine koydu.

Konseptin aksı değişti

Böylece yeni konsepte uygun az katlı projelerinin tanıtım tarihlerini öne çekmeye başladılar. Talebe uygun bu projelerin ise yılsonuna doğru satışa çıkacağı, gelecek yıldan itibaren ise varlığım daha fazla hissettireceği öngörülüyor.

Yakın geçmişte üç kata kadar çıkan büyük metrekareli villalar gözden düşmüştü....