23 / 07 / 2024

Aza Gayrimenkul adres

Aza Gayrimenkul adres

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Başkentte, 39 adet arsa, mağaza ve konut satılıyor! 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olma fırsatı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 630 bin TL'den başlayan fiyatlarla 39 adet arsa, mağaza ve konut satıyor. Peki Ankara'daki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Ankara Büyükşehir başkentte tam 39 gayrimenkul satıyor! 2+1 - 3+1 konut, mağaza ve arsa...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak'ta yer alan 39 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Aza Gayrimenkul adres Haberi

Aza Gayrimenkul adres

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT:İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...