30 / 06 / 2024

Azad Sıraj Murad Murad

Azad Sıraj Murad Murad

Ferrotech Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Azad Sıraj Murad Murad Müdürlüğü'nde kuruldu.

Seraj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seraj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hişan Serajeddin, Hosa Sıraj Eldın ve Mohammad Seraj Aldın ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da hangi yapıların restorasyonu sürüyor?

İstanbul’da tamamlanmayan tarihi mekanlardaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Eyüp’teki Murad-ı Münzeyi Külliyesi ile Kaşgari Dergahı’nda yıllardır devam eden restorasyon çalışmalarının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli 2014 yılında atılan Uluslararası Murad Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi, açılış için gün sayıyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan okul, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısında eğitime başlayacak.

Muradınlar TOKİ bölgesinde bozuk yollar onarılıyor!

19 Mayıs 2011 tarihinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki Simav Depreminin ardından Muradınlar Mahallesinde kurulan TOKİ bölgesindeki cadde, sokak yolları ve kaldırımlar bakıma alındı.

Ferrotech Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferrotech Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Azad Sıraj Murad Murad Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bursa'da 2. Murad Camisi'nin restorasyonunda kalem işçiliğine rastlandı!

Muradiye Külliyesi'ndeki 2. Murad Camisi'nin restorasyonunda, barok sanatının etkisiyle üstü yaklaşık 150 yıl önce sıvayla kapatılan, 700-800 metrekare Osmanlı erken dönem kalem işçiliği ortaya çıkarıldı...

Kütahya'da 1.600 konutun jeotermal enerjiyle ısınması için çalışmalara başlandı!

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde yer alan 16 bin konutun tamamını jeotermal enerji ile ısıtmayı hedefleyen Simav Belediyesi, TOKİ ve Muradınlar Mahallesi'ndeki 1600 konutun ısınması için çalışmalara başladı.

Muradiye Külliyesi 'ndeki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Sultan 2. Murad Han, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki Şehzade Mustafa ve annesi Mahi Devran 'ın da kabrinin bulunduğu Muradiye Külliyesi 'nde restorasyon çalışmaları son hızla sürüyor...

I. Murad'ın Kosova'daki türbesine kültür evi oluyor

I. Murad Türbesi'nin restore edilen selamlık binasındaki kültür evinin açılışı 16 Mayıs'ta yapılacak

Gebze Organize'ye Holiday Inn de girdi sıra hastanede

GOSB Başkanı Yücel Güngör, GOSB'ye yatırım yapmaya hazır çok sayıda uluslar arası şirket bulunduğunu söyledi.

Yabancıya mülk sınırına Erdoğan karşı çıktı

Yabancı şirketlerin Türkiye'den mülk edinmesiyle ilgili sınırlama talepleri Erdoğan'dan döndü.

Isı yalıtımıyla soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf

Elektriğe yapılacak zammı hatırlatan Durmuş Topçu, ısı yalıtımı ile soğutma giderinde yüzde 50 düşüş sağlanabileceğini söyledi.

TOKİ'den Süryanilere geri dönüş konutu

Avrupa ve ABD'ye göç eden Süryanilerin yurda dönüşünü sağlamak için konut projesi planlandı.

Azad Sıraj Murad Murad Haberi

Azad Sıraj Murad Murad

Ferrotech Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Azad Sıraj Murad Murad Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ferrotech Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. d.Yabancıların mal...