03 / 05 / 2024

Azam Cheraghi

Azam Cheraghi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Razanali Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Razanali Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Azam Elsheikh tarafından kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Azam Arach ve Mayada Idrıss ortaklığında kuruldu.

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Azam Rostami ve Sahir Kınalıgil tarafından kuruldu.

İmmigration Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İmmigration Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedhamed Azamı ve Sara Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Ramasara İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramasara İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Rabiea Alsayed Rabah ve Azam Alabd ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Caffe Nero, 50 mağazaya ulaştı!

Caffè Nero Group CEO’su Gerry Ford, “Türkiye bizim için çok özel, çünkü Caffé Nero olarak İngiltere dışındaki ilk yurtdışı mağazamızı 2007’de İstanbul’da açtık. Bugün İstanbul, İzmir, Ankara ve Yalova’da olmak üzere 50 mağazaya ulaştık." dedi.

Osmangazi İmam-ı Azam Camii yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

AVM'lerde dövizle kira sadece Türkiye'ye özel!

DeFacto’nun CEO’su İhsan Ateş, “16 ülkede mağazamız var. Yurtdışındaki AVM’lerde kira için yerel para birimi kullanılıyor. Rusya’da ruble, Katar’da riyal ile kira ödüyoruz. Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel” dedi.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Ravmen, Türkiye'de 100 mağaza daha açacak!

Türk giyim markası Ravmen, İran’da en popüler markalardan biri haline geldi. Özer, “Öyle ki rekabet gereği aynı bölgede mal veremediğimiz müşteriler, Tebriz’den Van’a gelerek mağazamızdan alım yapıyorlar” dedi...

Azam Cheraghi Haberi

Azam Cheraghi

Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Azam Cheraghi, Hamid Azimi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinsde yazılı olan diğer işler.


Parsa Trading SP İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Firuze Sokak, Outlet Park Kat:3...