02 / 05 / 2024

Azel Gayrimenkul otel

Azel Gayrimenkul otel

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi  kuruldu!

Trip İstanbul Gayrimenkul Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık Uman ve Serkan Akkaya ortaklığında kuruldu. 

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Bonjour Otel Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bonjour Otel Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altunhan tarafından kuruldu. 

Küçükçalık Gayrimenkul Kurtköy'de 162 odalı otel yapacak!

Küçükçalık Gayrimenkul, Pendik Kurtköy'de 162 odalı otel projesi için düğmeye bastı. Küçükçalık Otel projesinin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor...

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Ticari gayrimenkul sektöründe yabancıların ilgisi hız kesmedi!

JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı. Avi Alkaş, siyasi gündemde yaşanan hareketliliğin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti

Azel Gayrimenkul otel Haberi

Azel Gayrimenkul otel

ANKARA'DA inşaatı süren Azel Kule de vaat ettlgl conderge hizmetleri İle dikkati çekiyor. 

Azel Gayrlmenkul'un Konut-, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak. 

Azel Gayrimenkul Mail ve Flnans Danışmanı Nihat Aslantas, Azel Kule'de condergeler aracılığıyla 7/24 kesintisiz olarak güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı. restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacağını söyledi. 

Satıştan sonra hizmet Aslantas. müteahhit firma olarak satıstan sonra da sorumluluk üstlendiklerini belirterek. "Azel'e güvenip konut alanlara en lyl hizmeti sunmak istiyoruz. Azel Kule'de bu anlayışla yola çıkarak satıs sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilmesini sağlayacağız'" dedi. 


Star...