06 / 05 / 2024

Azel Gayrimenkul villa projesi

Azel Gayrimenkul villa projesi

Azel Gayrimenkul Konutkent' te villa projesi inşa ediyor. Azel Gayrimenkul'un Konutkent' te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleriyle kulede villa keyfi yaşatacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Serenay Sarıkaya Beykoz'dan villa aldı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya reklamlardan elde ettiği kazançlarını gayrimenkul yatırımı için kullandı. Sarıkaya Beykoz'dan 7 milyon TL'ye villa aldı. 

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Pelican Hill Evleri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Pelican Hill Villa yerleşim alanı içerisinde yer alan 870.893 metrekarelik villa 10 milyon TL'ye satışa çıktı. Gayrimenkulün ihalesi 16 Şubat 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Azel Gayrimenkul villa projesi Haberi

Azel Gayrimenkul villa projesi

TÜRKİYE'NİN farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ederek sektörün önemli taşlarından biri olmayı başaran Azel Gayrimenkul, kaliteli lüks konut anlayışım şimdi de Azel Kule'yle Başkentlilerle buluşturuyor. Ankara'da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişine ayrı bir renk katan Azel Kule hızla yükseliyor. Olağanüstü farkh mimarisiyle daha ilk bakışta bölgedeki diğer projelerden ayırt edilebilen Azel Kule, başkentin yeni sembol yapılarından biri olmaya aday.. ~ Proje Koordinatörü Hüseyin Toğay, Azel Kule'nin mimarisiyle, güvenlik kaygılarım tamamen ortadan kaldırdığı gibi, kule konutlarda görmeye alışık olunmayan geniş te ras uygulamasına da olanak sağlandığım söyledi. Toğay, "Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken ya da balkon olarak kullanılan bölümler tamamen kapatılırken, Azel Kule, adeta kulede villa keyfi yaşatacak. Teraslar, günün her saatinde kullanılacak" diye konuştu. 


Akşam...