02 / 05 / 2024

Azel Kule kaç katlı

Azel Kule kaç katlı

AZEL Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok metreküp değeri esas alınıyor. Azel Kule, 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje..

Azel Kule'de satışlar metreküple yapılıyor!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen "metreküp" değeri esas alınıyor.

Azel Kule'de metreküple satış yapılıyor!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kııle'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ""metreküp" değeri esas alınıyor.

Azel Kule'nin inşaatı devam ediyor!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Azel Kule güvenle yükseliyor!

Ankara’da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde inşa edilen Azel Kule’de 24. kata ulaşıldı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘’90 metrekareyi bulan teras bahçelerle, 100 metre yükseklikte villa keyfi yaşatacağız’’ dedi.

Azel Kule projesi Ekim 2015'te teslim edilecek!

Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ederek sektörün önemli taşlarından biri olmayı başardıklarını, Azel Kule ile de Başkentlilerle buluşmayı hedeflediklerini belirtti

Azel Kule hızla yükseliyor!

Azel Gayrimenkul’un, Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje ‘’Azel Kule’’, hızla yükselerek 24’üncü kata ulaştı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş konu ile ilgili açıklama yaptı

Azel Kule 24. Kata ulaştı!

Azel Gayrimenkul’un, Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje ‘’Azel Kule’’, hızla yükselerek 24’üncü kata ulaştı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kağıthane Çağlayan Bilim Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane'de bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Kağıthane Döner Kule ve Bilim Merkezi hizmete girdi!

Kağıthane’de bilim merkezinden spor salonuna kadar bir çok faaliyetin aynı anda gerçekleştirileceği çok amaçlı Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile hizmete girdi.

Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ne zaman hizmete girecek?

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Gençlik Merkezi, döner kule restoranı ile çok yakında hizmete giriyor.

Kağıthane'de 360 derece manzaralı döner kule yapıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Kağıthane Gençlik Merkezi ile birlikte hizmete açılacak olan döner kulede oluşturulacak restoranda İstanbullular yemeklerini yerken, manzarayı 360 derece izleyebilecek.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Kağıthane'de 360 derece döner kule inşa ediliyor!

ISTANBUL'un Kağıthane ilçesinde Çağlayan Mahallesi'nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule'de satışlar metreküp üzerinden yapılıyor!

AZEL Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok metreküp değeri esas alınıyor. Azel Kule, 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje..

Azelkule'de satışlar başladı!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ""metreküp" değeri esas alınıyor...

Azel Kule'de satışlar metreküple yapılıyor!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen "metreküp" değeri esas alınıyor.

Azel Kule kaç katlı Haberi

Azel Kule kaç katlı

AZEL Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok metreküp değeri esas alınıyor. Azel Gayrimenkul de maliyet artışını İkinci plana itip, kat yükseklini 3,40 metrede tutuyor. Yüksek tavandan dolayı ortaya çıkan maaliyet artışını fiyatlara yansıtmamaya çalıştıklarnı belirten Azel Gayrimenkul Mali ve Finasn Danışmanı Nihat Aslantaş. "Satışlarda da metreküp değerimizi ön plana çıkarıyoruz. Bol ışıklı yaşam alanlarına ağırlık vererek insanları evlerinde psikolojik olarak da rahatlatmayı hedefliyoruz. Projemizden konut alanların, tercih nedeni arasında tavan yüksekliğini de göstermesi, ne kadar doğru bir kararaldığımızı kanıtlıyor" dedi. 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan Azel Kule de 122 residence dairesi ve 23 dükkan yer alıyor. 


Hürriyet Ankara İnşaat...