24 / 05 / 2024

Azel kule yükseliyor

Azel kule yükseliyor

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Çanakkale Boğazı’na inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yaklaşık 1 ay önce batırılan, Avrupa ve Asya yakası kule kesonları üzerinde ayaklar yükseliyor. Çalışmaların hızla devam etmesiyle bölgeye talep arttı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Antalya Kepez-Santral’de konutlar yükseliyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor!

Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Taksim Camisi'nin kubbesi yükseliyor!

Taksim'de Yüksek Mimar Şefik Birkiye ve Dr. Mimar Selim Dalaman imzası ile inşa edilen Taksim Camii'nin kubbesi yükseliyor...

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Azel kule yükseliyor Haberi

Azel kule yükseliyor

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor. 


Türkiye'nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ettiklerini belirten Azel Gayrimenkul Danışmanı Nihat Aslantaş, sektörün önemli taşlarından biri olmayı başardıklarını söyledi. Aslantaş, Azel Kule'yle de Başkentlilerle buluşmayı hedeflediklerini belirtti. Aslantaş, Azel Kule'nin, mimari konseptiyle Konutkent ve Yaşamkent Bölgesi'ndeki diğer projelerden kolayca ayırt edilebilecek farklılıklara sahip olacağının altını çizdi. Aslantaş, "Azel Kule, ileri teknolojiyle inşa ediliyor. Bu yönüyle de güvenlik kaygılarını tamamen ortadan kaldırıyor. Ayrıca Ankaralılar, kule konutlarda geniş bahçe terasları görmeye pek alışık değiller. Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken ya da balkon olarak kullanılan bölümler tamamen kapatılırken Azel...