03 / 10 / 2024

Azerbaycan işgal bölgeleri

Azerbaycan işgal bölgeleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda, yeniden kurulacak yerleşim birimlerinde "akıllı şehir" ve "akıllı köy" konseptlerinin esas alınacağını söyledi. 

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Uzmanı Çanakkale Lapseki’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yatırımların toprağa kaydığı şu günlerde İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arazi yatırımı yapmak isteyenler için Çanakkale Lapseki ilçesindeki fırsat bölgeleri açıkladı.

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Kayseri’de fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kayseri’de orta ve uzun vadede fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı.

Gayrimenkul uzmanı Kırklareli'de arazi yatırımında fırsat bölgeleri sıraladı: Trakya'da toprak değer kaybetmez! 

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla değerlenecek ve değer kaybetmeyecek bölgeleri araştırıyor. Gayrimenkul uzmanı, toprak yatırımında Trakya'yı işaret etti. İşte o açıklama...

Uzmanı Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ege ve Marmara bölgesinin en çok gelişecek şehri Balıkesir’de arazi yatırımı için fırsat bölgeleri açıkladı.

Uzmanı , Ankara’da yakın gelecekte arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkılacak arazi yatırım fırsat bölgeleri açıkladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mesrur Barzani: PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor!

Terör örgütünün bölgede dağları, hatta yerleşim alanlarını işgal ettiğini ve bu nedenle 800 köyün yeniden inşa edilemediğini anlatan IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, ''PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor'' dedi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Azerbaycan, işgalden kurtarılan şehirleri yeniden kuracak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, işgalden kurtarılan tüm şehirleri yeniden kuracaklarını, işgal döneminde gerçekleştirdiği yıkım nedeniyle Ermenistan'dan hesap soracaklarını belirtti.

Azerbaycan işgal bölgeleri Haberi

Azerbaycan işgal bölgeleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda, yeniden kurulacak yerleşim birimlerine ilişkin konuştu. İlham Aliyev, "akıllı şehir" ve "akıllı köy" konseptlerinin esas alınacağını söyledi. 

Aliyev, Ulaştırma, İletişim ve Yüksek Teknolojiler Bakanı olarak atadığı Reşat Nebiyev'i video konferansla kabul etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; işgalden kurtarılan topraklardaki imar çalışmalarında yüksek teknolojiler kullanılması gerektiğine vurgu yapan Aliyev, mayın temizleme sürecine paralel olarak yeniden kurulacak şehir ve kentlerin projelerinin de hazırlandığını belirtti.

Aliyev, projeler tamamlanınca inşaat çalışmalarına başlayacaklarını ve kurtarılan bölgelerin bir bütün olarak "yeşil enerji" bölgesi olması gerektiğine dikkat çekti. 

Su kaynaklarının geniş olduğuna, güneş ve rüzgar enerjisi kullanımı için fırsatların olduğunu dile getiren Aliyev, "Bu işe mutlaka yabancı yatırımcıları dahil etmek, yerel şirketlere fırsat oluşturmak gerekir. Kurtarılan topraklar, yüksek teknoloji gelişme alanları olmalıdır" diye konuştu. 

- "Dünyanın en ileri teknolojileri...