29 / 04 / 2024

azeri turistler

azeri turistler

Her şey dahil sistemiyle Avrupalı turistin ekonomik tatil adresi olan Antalya’da artık lüks turizm öne çıkıyor. Otellerin geceliği 2.500 dolardan başlayan odaları bu sezon Kazak ve Azeri turistle doldu.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

O ilde İranlı turistler ekonomiye can veriyor

Yaz sezonunun sonuna doğru yaklaşırken özellikle tatil yörelerinde hareketlilik artıyor. Kur etkisi ve Türkiye’deki hızlı enflasyon artışı nedeniyle yabancı turist daha cazip hale geliyor. Ama turizm denince akla hemen Ege, Akdeniz gelmesin Van’da İranlı turistler ekonomiye can veriyor.

Ortadoğulu turistler perakendeye can verdi!

Hızla yükselen döviz kuru, artan kiralar ve maliyetler gibi sorunlarla uğraşan perakende sektörü bu yıl Ortadoğulu turistler sayesinde nefes aldı..

Arap turistler Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapıyor!

OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk, " Arap turistler Bodrum gibi önemli ve doğal güzelliklere sahip bir yere geldiklerinde sadece tatil yapmakla sınırlı kalmıyorlar. Beğendikleri bir ev, bir arsa ya da bir villa gördüklerinde alıyorlar." dedi.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

İstanbul'daki Arap turistler nereden konut almayı tercih ediyor?

İstanbul‘a akın eden turistlerin yüzde 20’ye yakını Arap dünyasından geliyor. Özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen turistler kültürel yakınlık nedeniyle burada kendilerini evinde hissediyorlar.

Sağlık turizmine gelen turistler 10 kat daha fazla para harcıyor!

Sağlık turizmine yönelik yatırımlara ağırlık verilmesi gerektiğini kaydeden uzmanlar, tatil için gelen turistler ortalama 700 dolar harcarken, tedavi için gelenlerin ise 7 bin dolar harcadığını belirtiyor.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Azeri Zülfikarlı ailesinden Türkiye'ye restoran zinciri!

Azerbaycan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi, şimdi de Türkiye’de restoran zinciri kuracak..

Azeri iş adamı Türkiye'de restoran zinciri kuracak!

Azerbacan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi şimdi de Türkiye pazarında restoran zinciri kuracak. Şahin Zülfikarlı, Türkiye pazarında 555İST adında 50 şubeli restoran zinciri kuraca

1993 yılında Sultanahmet Cezaevi'nde turistler konaklayacakmış!

1993 yılında tarihi Sultanahmet Cezaevi'nin otel olarak restorasyon çalışmaları başlamış. 1848 yılında Darülfunun olarak inşa edilen, Cumhuriyet döneminde ise hapishane olarak kullanılan bina da restore sonrasında turistler konaklayacakmış.

1984 yılında İstanbul'da kira fiyatlarını Arap turistler yükseltmiş!

1984 yılında İstanbul'da kira fiyatlarını Arap turistler yükseltmiş. Türkiye'de yabancı uyruklu kişilerin gayrimenkul satın almalarını sağlayan yasa çıkarılmış olsa da Arap turistler, satın alma yerine kiralamayı tercih etmişler.

azeri turistler Haberi

azeri turistler

Her şey dahil sistemiyle Avrupalı turistin ekonomik tatil adresi olan Antalya’da artık lüks turizm öne çıkıyor. Otellerin geceliği 2.500 dolardan başlayan odaları bu sezon Kazak ve Azeri turistle doldu.

Her şey dahil sisteminin de etkisiyle Avrupalı turistlerin ekonomik tatil yapmak için tercih ettiği Antalya’da artık lüks turizm olgusu da öne çıkmaya başladı. Özellikle Belek bölgesinde bulunan büyük tatil köyleri ve 5 yıldızlı otellerin bünyelerinde yer alan villa tarzındaki lüks odaların bu yaz sezonunu tamamen dolu geçirdiği belirtiliyor. Gecelik fiyatı ortalama 2 bin 500 dolar düzeyinde olan bu odaları Rus turistlerin yanı sıra ağırlıklı olarak petrodolar zengini Kazak, Özbek ve Azeri turistler dolduruyor. Ancak son dönemde, daha çok Bodrum ve Çeşme’ye giden Türk turistlerin de Antalya’da lüks tatile ilgi göstermeye başladığı...