29 / 04 / 2024

azim civatanın arsası satıldı mı

azim civatanın arsası satıldı mı

2008 yılında üretimini durduran ve Denizli 'deki işçi ortaklı son fabrika olma özelliği taşıyan Azim Cıvata 'nın arsası 7 milyon dolara Denizlili bir firmaya satıldı

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

TMSF, Azim Gayrimenkul'ün 18 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Azim Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye ait 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 479 bin 750  TL'den başlıyor.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Rıza Bey Apartmanı sakinleri yeni ev istiyor!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı sakini bir grup binanın arsasına yeşil alan değil, yeni bina yapılmasını istediklerini dile getirdi. 

Sahte kimlikle başkasının arsasını satmaya çalıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Libya uyruklu A.G., sahte kimlikle başkasına ait gayrimenkulü satmaya çalışırken yakalandı.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

azim civatanın arsası satıldı mı Haberi

azim civatanın arsası satıldı mı


Denizli'de 43 yıl önce işçi ortaklığı ile kurulan ve 2008'de kapısına kilit vurulup üretimini durduran Astaş Azim Civata'nın arsası 7 milyon dolara satıldı. Astaş Azim Cıvata'nın yüzde 26 hissedarı olan Denizli İl Özel İdaresi ise, payına düşen 3.5 milyon lirayı bir an önce tahsil etmenin hesabını yapıyor. "Bir Emek, Uygar Motor, Göveçlik İplik" gibi işçilerin bir araya gelerek kurduğu Denizli'deki son fabrika olma özelliği taşıyan Astaş Azim Cıvata Sanayi ve Ticaret A.Ş. arsasının satıldığı belirtildi. 43 yıl önce Denizli'nin Hallaçlar Mahallesi'nde kurulan, 20 yıl önce ise özelleştirilen Astaş Azim Cıvata, 2008 yılında üretimini durdurup, zarar edildiği gerekçesiyle kapatılmıştı. İçerisindeki makinelerin 2011 yılında Etiyopya'ya gönderildiği öğrenildi. Astaş Azim Civata'da çalışan 75 işçinin sözleşmeleri feshedilirken, Denizli'nin çok ortaklı işçi şirketlerinin sonuncusu...