02 / 05 / 2024

Azim Tuna kimdir

Azim Tuna kimdir

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Belediyeciliği anlayışını uygulama alanlarına yansıttığı Hamarat Eller Çarşısı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Eskişehir'deki spor tesislerinin inşaatı ne durumda?

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu.Vali Tuna, tesislerin tamamlandığında Eskişehir’de spor adına daha da güzel başarıların olacağına inandığını belirtti.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Hamit Tuna kimdir?

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kimdir? Hamit Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamit Tuna, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hamit Tuna...

Mustafa Tuna kimdir?

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna kimdir? Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın biyografisi...

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Eskişehir Kültür Mirası Envanteri oluşturuldu!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna: "Projeyle Eskişehir kültürel mirasının dijital ortamda kayıt altına alınmasının yanı sıra bölgemizdeki turizm imkanları etkin ve yenilikçi yöntemlerle aktarılmaya çalışılmıştır" dedi

Azim Tuna kimdir Haberi

Azim Tuna kimdir

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa’nın önümüzdeki 10 yıllık süreçte yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılayacak, dünya ile rekabet etmelerini sağlayacak altyapı çalışmalarını tamamlayacağını belirterek, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin yatırım üssü olma hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.Tuna, Şanlıurfa’daki tüm kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin bu hedef çevresinde toplandığını ve proje üretme yarışına girdiklerini söyledi.


Tuna, Şanlıurfa’nın son dönemde sanayide sergilediği hızlı büyüme performansı ile adından söz ettirmeye başladığını ifade ederek, “Gerek yerel gerekse de dışarıdan gelen yatırımlar ile öncelikle istihdam konusunda önemli adımların atacağız. Daha sonrasında da gelir seviyesini yükseltmiş bir il olarak sosyal kalkınma hamlelerini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


1,76 milyonluk toplam nüfusu ile Türkiye’nin nüfus bakımından 9’uncu büyük şehri konumundaki Şanlıurfa’nın yaş ortalaması 19 olan çok genç bir nüfusa sahip olmasının...