12 / 05 / 2024

aziz mahmut hüdayi vakfı

aziz mahmut hüdayi vakfı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nca Kamerun’da yaptırılan Türk okulunun açılışını yaptı. Bekir Bozdağ ve Türk heyeti, okul açılışı öncesinde ve sonrasında Kamerunlularla yakından ilgilendi...

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Şefler Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şefler Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Mahmut Şeflek tarafından kuruldu.

Ekonomist Prof. Dr. Aziz Çelik asgari ücret için rakam verdi!

Ekonomist Prof. Dr. Aziz Çelik, asgari ücrete yapılması beklenen zammı yorumladı ve AK Parti hükümetine eleştiri yöneltti.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu talebi Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti..

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Mahmut Hüdai Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Azcan Otomotiv İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azcan Otomotiv İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Aziz Mahmut Can tarafından kuruldu.

aziz mahmut hüdayi vakfı Haberi

aziz mahmut hüdayi vakfı


Bozdağ, Kamerun ziyaretinin ikinci gününde Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nca Kamerun’un Maroua şehrinde yaptırılan Türk okulunun açılışını yaptı. Maroua’da Kamerunluların büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Bekir Bozdağ ve Türk heyeti, okul açılışı öncesinde ve sonrasında Kamerunlularla yakından ilgilendi. 


Açılış öncesi kürsüye gelen Bozdağ, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 76 milyon Türk halkının selamlarını getirdiğini söyledi. Açılışını yaptığı okulun Türkiye ile Kamerun arasındaki dostluğun ve kardeşliğin somut bir göstergesi olduğunu dile getiren Bozdağ, "Okulun yapılmasına ön ayak olan Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'na, temsilcilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Bu okuldan mezun olan öğrencilerin hem Maroua bölgesinin hem Kamerun’un kalkınmasına büyük katkılar sağlayacaktır. İki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine önemli faydaları dokunacaktır. Bir ülkenin kalkınması ve ileri gitmesi için olmazsa olmaz şartın...