05 / 05 / 2024

aziz torun dönüşüm açıklaması

aziz torun dönüşüm açıklaması

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, kentsel dönüşümü yapacak Kiptaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediye gibi vatandaşın güvendiği, geliştiricinin de itibar edeceği bir kamu otoritesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal ve Rifat Alıcı orataklığında kuruldu.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesi onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı son oturumunda konuşan Aziz Kocaoğlu, ''İzmir’deki kentsel dönüşümün Türkiye’de örneği yok'' diye konuştu.

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Almalı tarafından kuruldu.

İzmir'de dönüşüm hedefi 40 bin konut!

EBSO Meclis toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halen Uzundere ve Örnekköy'de 1500 civarında daire ve iş yerinin dönüşümünü sürdürdüklerini belirterek, "İlk hedefimiz 35 bin ile 40 bin adet arasında konut  üretmek" dedi.

Kentsel dönüşüm İstanbul'u imar edebilir mi?

İstanbul; vatanın birliği, tarih şuuru, mimarlık sanatı, musiki ve maviliğine doyum olmayan denizdir. Peki Kentsel dönüşüm ‘Aziz İstanbul’u imar edebilir mi?

Yap-sat modeli kentsel dönüşüm değildir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu imar ve kentsel dönüşüm konuları hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flora Geri Dönüşüm Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçan ve Aziz Ünver ortaklığında kuruldu.

Aziz Kocaoğlu: Dönüşüm için ihtisas mahkemeleri kurulsun!

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

aziz torun dönüşüm açıklaması Haberi

aziz torun dönüşüm açıklaması


GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kumlu Başkanı Aziz Torun, kentsel dönüşümü yapacak Kiptaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediye gibi vatandaşın güvendiği, geliştiricinin de itibar edeceği bir kamu otoritesine ihtiyaç olduğunu söyledi. 


CİDDİ BİR VERGİ YÜKÜ VAR 

"Yıkıp yeniden yapmayı kentsel dönüşüm olarak algılamamak gerek" diyen Torun, bunun şehrin gelişimi için bir fırsat olduğunu kaydetti. Torun, "Sosyal alanların bu büyük parseller içinde planlanması gerekiyor. Kentsel dönüşümde asıl hedeflenen, sadece depreme dayanıklı binaların yapılması ya da binaların sağlamlaştırılması olmamalı... Park, okul, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları olan yapılar yapılmalı" şeklinde konuştu. 

Gayrimenkulün rant sektörü gibi bir algıya sahip olduğunu vurgulayan Torun, "Sektörümüz lokomotif konumunda ancak ciddi bir vergi yükü var. Harçlar ve yabancıya satışlarda ilgili sıkıntılarımız var" dedi. Özellikle Kadıköy'de kentsel dönüşüm...