26 / 07 / 2024

Aziz Torundan konutta balon yorumu

Aziz Torundan konutta balon yorumu

Seda Tabak Sabah Gazetesi'nde bugünki köşesinde Torunlar GYO ve GYODER Başkanı Aziz Torun ile yaptığı röportaja yer verdi. Torun, konuttaki balon söylentilerinin yersiz olduğunu belirterek, "Fiyatlara da maliyetlere de baktığımızda balon riski yok" dedi..

Aziz Torun: Konutta 'istersen al' devri bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun: "Artık 'istersen al' devri bitti. Biz üretim yaparken satın alma gücüne göre talebi göz önünde bulundurmalıyız. Bugünkü maliyet ve fiyatlara göre satın alma gücüne sahip alıcı sınırsız değil" dedi.

Aziz Torun: Türkiye'de konutta balon olmaz!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'nde bugünki köşesinde Torunlar GYO ve GYODER Başkanı Aziz Torun ile yaptığı röportaja yer verdi. Torun, konuttaki balon söylentilerinin yersiz olduğunu belirterek, "Fiyatlara da maliyetlere de baktığımızda balon riski yok" dedi..

Aziz Kocaoğlu: EXPO’ya ayrılacak kaynağı İzmir’e teşvik olarak verin!

Aziz Kocaoğlu, EXPO 2020’nin kazanılması halinde tanıtım için harcanması planlanan 2-3 milyar doların İzmir’e turizm teşviki olarak verilmesiyle birlikte EXPO’yla hedeflenenden daha büyük bir büyümenin sağlanacağını söyledi.

"Konutta balon riski" açıklaması inşaat patronlarını ikiye böldü!

GYODER Başkanı Aziz Torun 'un "Türkiye'de konut sektöründeki büyüme aynı hızla devam ederse önümüzdeki yıllarda bir balon riski var" açıklaması, sektörün aktörleri arasında tartışma yarattı..

Aziz Kocaoğlu Çinli yatırımcılara “İzmir’e gelin" çağrısı yaptı!

Aziz Kocaoğlu: "Deniz ulaşımı ve limanıyla cazip, yetişmiş insan gücüne sahip olan İzmir’de Çin ’in yatırım yapmasını arzu ediyoruz. İzmir ’e gelin, pişman olmazsınız” dedi.

Mustafa Sönmez: İnşaata sığınıyorlar, stoklar büyüyor!

Yurt Gazetesi yazarlarından Mustafa Sönmez bugünkü köşe yazısında Çaresizce inşaata sığınıyorlar; stoklar büyüyor konusuna değindi. Sönmez, geçtiğimiz günlerde GYODER Başkanı Aziz Torun'un yaptığı konutta balon iddiasına da yazısında yer verdi..

Aziz Torun: İran anlaşması gayrimenkul satışını artırır!

GYODER Başkanı Aziz Torun, İran'a uygulanan ambargonun kalkmasının Türk gayrimenkul sektörüne de olumlu yansıyacağına dikkat çekti. Anlaşma sonrası İran'daki insanların alım gücü artacak. Zaten İranlılar Türkiye'ye ilgi gösteriyor...

Aziz Kocaoğlu: EXPO amaç değil araçtır!

EXPO’nun amaç değil bir araç olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Hemşehrilerimize güveniyorum. İzmir kendi dinamikleriyle kalkınabilir. Azimliyiz, kararlıyız ve başaracağız” diye konuştu.

Konutta yeni tüketici yasasının tam metni!

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümlerine göre yapı ruhsatı alınmadan, tüketicilerle ön ödemeli konut satış sözleşmesi yapılamıyor. İşte çıkan yasa ile Konutta yeni tüketici yasasının tam metni...

Aziz Torun: 2B ile kentsel dönüşüm birlikte değerlendirilmeli!

4. Boğaziçi Zirvesi'nde, "Arazi Geliştirme ve Kentsel Dönüşüm" isimli panelde konuşan GYODER Başkanı Aziz Torun 2B ile kentsel dönüşümün birlikte düşünülmesi ve planlanması gerekiyor dedi...

Konutta yılın son fırsatları!

2013’ün bitmesine sayılı günler kala konutta kampanyalar hız kazandı. Yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için peşinatlar ertelendi, taksitler teslim sonrasına bırakıldı. Vatandaşlar zamdan önce satış ofislerine yöneldi...

Mehmet Canıtatlı: Rakamlar ortada konutta ne balon ne köpük var!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünkü köşe yazısında konutta balon konusuna değindi. Canıtatlı yazısında: "Rakamlar ortada konuttan ne balon ne köpük var" açıklamasında bulundu...

Aziz Kocaoğlu kimdir?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kimdir? Aziz Kocaoğlu ne zamandan beri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Aziz Kocaoğlu bugüne kadar hangi işlere imza ettı?

Aziz Torundan konutta balon yorumu Haberi

Aziz Torundan konutta balon yorumu

Torunlar GYO ve GYODER Başkanı Aziz Torun, konuttaki balon söylentilerinin yersiz olduğunu belirterek, "Fiyatlara da maliyetlere de baktığımızda balon riski yok" dedi.


5.3 milyar liralık gayrimenkul portföyü yöneten Torunlar GYO, gündemindeki Paşabahçe ile Alibeyköy projesini de hayata geçirdiğinde toplam 7 milyarlık yatırıma sahip olacak. Şirketin patronu ve aynı zamanda Gayrimenkul Yatırımı Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun'la yeni yatırımlarını ve sektörün gidişatını konuştuk. 

 Yılın ilk 6 ayını rekor bir kârla kapattınız. Geçen yıla göre kârınızı yüzde 965 artırıp, 271 milyona çıkardınız. Üstelik ilk 6 aydaki seçim belirsizliğine rağmen... Nasıl değerlendiriyorsunuz bu durumu? 

Aralık 2013'te yaşanan belirsizlik gayrimenkulde bir nebze durgunluk yaşattı. Torunlar GYO'nun açıkladığı bu kârın bir kısmı sektörün yapısından geliyor. İnşaat sektörü günlük kârlarla oluşmuyor. Yıllara sarih bir sektör olduğundan, 2013'ü...