19 / 05 / 2024

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eren Sayan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi kuruldu!

Sohe Medikal Sağlık Ekipmanları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çökmez tarafından kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Medec Sağlık Ve Medikal Cihazlar Anonim Şirketi kuruldu!

Medec Sağlık Ve Medikal Cihazlar Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çerman Muhsin Eraslan ortaklığında kuruldu.

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzn Emlak İnşaat Taahhüt Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Uzun tarafından kuruldu. 

Audubon Bioscience Medikal Sağlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Audubon Bioscience Medikal Sağlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rostyslav Semıkov tarafından kuruldu. 

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eren Sayan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pendik'e sağlık teknokenti kurulacak!

Pendik’e sağlık yazılımları, aşı çalışmaları, ilaç üretimi, sağlık danışmanlık hizmetleri ve biyo-medikal mühendislik hizmetleri kapsamında ürün ve materyal geliştirme çalışmalarının yapılacağı “Sağlık Teknokent” kurulacak.

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Sağlık turizmi 5 yılda patlayacak!

Termal ve medikal turizm sektörünün, 5 yılda turist sayısını yüzde 178, bu yolla elde edilen geliri de yüzde 240 artırması hedefleniyor. "Sağlık turizmi" eylem planı, iddialı hedeflerle dolu.

Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı hazırlanacak!

Medikal turizm, termal turizm ve ileri yaşengelli turizmi alanlarında Türkiye'nin hizmet kalitesinin yükseltilerek rekabet gücünün arttırılması amacıyla "Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı" hazırlanacak.

İstanbul dünya sağlık turizminin ilgi odağı oldu!

Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Medikal Turizm (IMT) Fuarı çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda yabancı şirkete kapılarını açtı. Dünya sağlık turizminin ilgi odağı İstanbul...

Samsung, Türkiye’de sağlık kompleksleri kurmak istiyor!

Türkiye’nin sağlık sektöründe kaydettiği gelişmeler, sağlık kampüsleri projeleri ve sağlık serbest bölgeleri konularında atacağı adımlar yabancı firmaların da iştahını kabarttı. Samsung, Türkiye'de medikal kompleksler kurmak için arayışını sürdürüyor.

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Haberi

Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi


Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eren Sayan tarafından kuruldu. 


Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Azizbey Medikal Sağlık İnşaat Tarım Otomotiv Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Adres; Osmanağa Mah.Bestekar Dilhayat Sok.No.1/82...