09 / 05 / 2024

Azmi Dikici

Azmi Dikici

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Azmi Dikici tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Güngören, Akıncılar Mahallesi, Namık Kemal Sokak'ta kuruldu.

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir esnafla diyaloğu sosyal medyanın gündemine düştü. 

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ege Can Dikici tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Gute Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gute Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hasan Dikici tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

Konya'da kira ücretine zam yapılan esnaftan tepki!

Konya'da 8 yıldır ızgara salonu işleten Azmi D,'nin kira ücretine pandemi döneminde yüzde 50 zam yapıldı. Yapılan zam karşısında şoke olan Azmi D, duruma isyan etti. 

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Altun Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Altun tarafından kuruldu.

Azmi Dikici Haberi

Azmi Dikici

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Azmi Dikici tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Güngören, Akıncılar Mahallesi, Namık Kemal Sokak'ta kuruldu. 


İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde...